Macromex a lansat magazinul online Food Concierge, o soluție la îndemâna oricui de a găti acasă comod și repede

Macromex, lider în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate, din România, a lansat magazinul online Food Concierge, un concept de fast cooking cu ajutorul căruia se poate găti inteligent și care se adresează tuturor categoriilor de consumatori, de la food influencers, persoane care iubesc să gătească, iubitori de artă culinară, dar și celor care apreciază o masă gourmet, dar n-au spor la gătit. În plus, Food Concienge oferă și consultanță în materie de gătit.

Food ConciergePrin produse congelate, sănătoase, Food Concierge oferă oamenilor acces la un mod mult mai comod, mai sănătos și mai rapid de a găti.

Oricine poate plasa o comandă pe www.foodconcierge.ro, alegând de la preparate din carne, pește, fructe de mare sau legume, pe care le pot găti foarte repede, la mâncăruri gata preparate precum specialități sous-vide (gătite lent), rețete cu specific asiatic, italienesc, mexican sau fructe pentru smoothies, prăjituri, înghețată și multe altele.

Pe platforma Food Concierge poți găsi peste 400 de produse de la branduri de renume printre care amintim Edenia, Häagen-Dazs, La Strada, Alpro, Corso, Philadelphia, Leerdammer, Babybel, Paula, Inedit și multe altele.

Însă Food Concierge este mai mult decat un magazin online unde îți faci cumpărăturile de mâncare sănătoasă și rapid de pregatit.

Viziunea echipei care a fondat acest brand a mers mai departe: Food Concierge, așa cum se poate intui din nume, oferă și consultanță în materie de gătit, oferind informații despre produse, modul lor de combinare și rețete originale.

Oricând ai nelămuriri cu privire la ingrediente sau rețete, ai la dispoziție o linie telefonică unde un chef îți oferă idei și sfaturi pentru gătit, astfel încât să te descurci și dacă nu ești as în bucătărie.

Pe scurt, ce avantaje oferă Food Concierge unui foodie modern?

●      Acces la peste 400 de produse de brand, unele dintre ele în exclusivitate, folosite de specialiștii din domeniul HoReCa

●      Ingrediente variate și de calitate superioară

●      Mâncare gata preparată, precum friptură gătită sous-vide sau specialități asiatice

●      Livrarea cu mașini specializate, pentru a păstra calitatea produselor la cel mai înalt nivel

●      Acces telefonic la un consultant (concierge), care oferă sfaturi pentru gătit, trucuri în bucătărie și soluții creative

●      Transport gratuit la orice comandă care depășește suma de 250 de lei

●      Ladă de depozitare oferită gratuit pentru clienții fideli

Acoperire Food Concienge

Zona de acoperire pentru comenzile plasate în magazinul online Food Concienge este București și județul Ilfov, însă e doar o chestiune de timp până când românii din toată țara se vor putea bucura de produsele și avantajele pe care le oferă Food Concierge.

Macromex

Macromex este o companie cu capital 100% românesc care este, de peste 25 de ani, liderul în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate. Caracterizată de inovație de preocuparea pentru crearea de produse de calitate și care să promoveze un stil de viață sănătos, Macromex a dezvoltat branduri cu notorietate care au succes atât pe piețele din România, cât și pe cele externe.

Printre acestea se numără atat brandurile proprii Edenia (lider pe segmentul premium de produse congelate, cu o gamă largă ce acoperă mai multe categorii de produse), Corso (brandul nr.1 de înghețată) sau La Strada (inghetata si sorbet „pour les connaiseurs”). Gama de produse este întregită și de alte branduri proprii Macromex – Azuris, Casa Gruia, dar și de brandurile partenere – Philadelphia, Dr. Oetker, La Vache qui rit, Kiri, Babybel, Leerdamer , Akadia, Haagen Dazs, Mars, Alpro Ice cream .


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *