Mega Image, creștere de peste 100% a comenzilor online în prima jumătate a anului

Mega Image prezintă performanțele înregistrate de propria platformă de eCommerce, în urma investițiilor alocate în ultimul an. Astfel, în prima jumătate a anului 2021, vânzările online, atât pentru livrare rapidă, cât și pentru livrare începând cu a doua a zi, au înregistrat creșteri de aproximativ 55%, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

mega image

Mega Image este singurul lanț de supermarketuri care a dezvoltat o platformă proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, la platforma online www.mega-image.ro și aplicația de mobil Mega Image. În acest context, în rândul comenzilor livrate și plasate prin platforma proprie, se înregistrează o creștere totală de peste 100%, având în vedere extinderea serviciilor de livrare rapidă.

Eforturile și investițiile noastre se concentrează pe dezvoltarea și consolidarea zonei de eCommerce, care în ultimul an a crescut într-un ritm accelerat și ne așteptăm la rezultate din ce în ce mai bune. Avem un nou depozit care poate susține activitatea din eCommerce și am lansat aplicaţia de mobil cu serviciul de livrare rapidă în două ore, ne-am extins în oraşele mari din ţară, iar planul este să continuăm să venim și mai aproape de clienți ”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Creștere lunară a instalărilor și a vizitelor noi

Comparativ cu anul anterior, aplicația de mobil Mega Image înregistrează o creștere medie lunară de peste 140% de instalări noi și 325% creștere medie a vizitelor lunare. Mai mult, aplicația înregistrează o creștere de peste 250% utilizatori unici, față de numărul de useri înregistrați in aceeași perioadă a anul precedent.

Valoarea medie a coșului de cumpărături pentru comenzile livrate începând cu a doua a zi este de aproximativ opt ori mai mare față de valoarea medie a coșului înregistrată în magazine. Pentru comenzile cu livrare rapidă, în două ore, valoarea coșului este de aproximativ trei ori mai mare față de valoarea coșului din offline.

În același timp, serviciul de livrare rapidă în maxim două ore disponibil din aplicația de mobil oferă acces la peste 2.500 de produse, cu accent pe produsele proaspete, comenzile fiind pregătite de echipa Mega Image direct în magazinele din proximitatea clienților. Serviciul deservește clienți din proximitatea a 107 magazine și are acum acoperire în cele mai mari orașe din țară – București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Sibiu, Oradea, Ploiești, Constanta, precum și în Ilfov în localitățile din jurul Bucureștiului: Pipera, Voluntari, Tunari, 1 Decembrie, Corbeanca, Popești-Leordeni, Dobroești.

În aplicația de mobil Mega Image, dar și în supermarketul online www.mega-image.ro pot fi accesate toate promoțiile disponibile și în magazine, iar clienții au oricând la îndemână oferte personalizate acordate prin cardul de loialitate Connect.

Mega Image

Fondat în 1995, retailerul este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 880 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Oradea, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Retailerul face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *