Mega Image extinde serviciul de livrare rapidă, în două ore, la nivel național prin aplicația de mobil

Mega Image își extinde propriul serviciu de livrare rapidă, în două ore, pentru cumpărăturile din supermarketul online prin aplicația de mobil MEGA IMAGE și are acum acoperire în cele mai mari orașe din țară – București, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Ploiești. Pe lângă cele șase orașe, serviciul a fost extins și în Ilfov, fiind acum disponibil în Pipera și Voluntari, dar și în Tunari, 1 Decembrie, Corbeanca, Popești-Leordeni, Dobroești.

MEGA IMAGE

Prin extinderea serviciului de livrare rapidă, Mega Image continuă să ofere acces rapid la peste 2.500 de produse alimentare și pentru casă, livrate acasă în maximum două ore, în intervalul 07:00 – 22:00.

„Dezvoltarea accelerată în e-commerce a devenit prioritară pentru noi încă de la începutul pandemiei, când am înțeles că trebuie să venim cu soluții rapide care să răspundă imediat nevoilor clienților. Am lansat astfel într-un timp record propriul serviciu de livrare rapidă în două ore pentru cumpărăturile prin aplicația de mobil și ne extindem acum în orașe mari din țară.

Suntem singurul supermarket care a dezvoltat o platformă proprie pentru cumpărături online și oferim centralizat toate serviciile de livrare: livrare rapidă, în două ore, livrare programată în 24 de ore, sub umbrela aceleași aplicații mobile. În plus, avem grijă de fiecare comandă a fiecărui client, astfel încât să nu aibă nicio grijă pentru cumpărăturile online care sunt pregătite de colegii noștri din magazinele Mega Image sau din depozitul dedicat pentru e-commerce,” spune Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte marketing, e-commerce, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Cum funcționează

Toate comenzile de livrare rapidă sunt pregătite în magazinele din proximitatea clienților. În coșul virtual pot fi adăugate maximum 20 de produse, din care cel mult 6 din fiecare pot fi identice, iar în situațiile de stocuri epuizate, clientul este contactat de echipe dedicate din magazin pentru înlocuirea produsului.

De asemenea, în aplicație a fost implementată și soluția prin care clienții au acces la toate serviciile de livrare din aplicație: livrare rapidă în maximum două ore, cu 2.500 de produse disponibile, precum și livrare standard a doua zi sau în zilele următoare, cu posibilitatea de a alege ziua și intervalul orar dorit pentru livrarea comenzii, cu acces la tot portofoliul de produse Mega Image.

În același timp, pentru a susține întreaga activitate de e-commerce, Mega Image a dezvoltat un depozit dedicat doar pentru comenzile online, care se întinde pe o suprafață de 4.600 mp și prin care procesele de sortare, împachetare și reaprovizionare sunt eficientizate.

Promoții

Pentru perioada sărbătorilor de Paște, clienții vor primi vouchere de cumpărături pentru comenzile de minim 350 de lei, cât și prin livrare rapidă, pentru comenzi de minimum 200 de lei.

În aplicația mobilă pot fi accesate toate promoțiile disponibile și în magazine, iar utilizatorii au oricând la îndemână oferte personalizate acordate prin cardul de loialitate Connect.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 868 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *