Mega Image își lansează propriul serviciu de livrare rapidă pentru cumpărăturile prin aplicația de mobil

Mega Image continuă investițiile în e-commerce și lansează propriul serviciu de livrare rapidă pentru cumpărăturile prin aplicația de mobil din supermarketul online. Astfel, prin dezvoltarea aplicației de mobil, Mega Image continuă să ofere acces rapid la produse alimentare și pentru casă, livrate acasă în maximum 90 de minute. În același timp, pentru a susține întreaga activitate de e-commerce, a fost dezvoltat un depozit dedicat, doar pentru comenzile online, care se întinde pe o suprafață de 4.600 mp și prin care procesele de sortare, împachetare și reaprovizionare sunt eficientizate.

Mega Image

Investițiile fac parte din strategia companiei de accelerare a dezvoltării pe partea de e-commerce, în contextul actual în care cererea pentru cumpărăturile online, livrate rapid și în siguranță, a crescut semnificativ.

„Ultimele luni ne-au demonstrat că trebuie să ne adaptăm rapid și să găsim soluții concrete pentru cumpărăturile online, cu livrări acasă într-un timp foarte scurt și în siguranță. Cererea pentru cumpărăturile online a crescut semnificativ în această perioadă și am alocat investiții suplimentare pentru a accelera dezvoltarea noastră pe partea de e-commerce.

Venim mai aproape de clienții noștri și îi ajutăm să rămână conectați la Mega-ul din proximitate printr-o soluție rapidă de livrare, direct din aplicația de mobil. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără investițiile în eficientizarea proceselor operaționale, motiv pentru care volumul comenzilor este acum susținut de un nou depozit, situat în apropierea Bucureștiului“, spune Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte marketing, e-commerce, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Arie de acoperire a serviciului de livrare rapidă

În prezent, serviciul de livrare rapidă poate fi accesat în toate sectoarele din București și parțial în zona Pipera, în aria de activitate a 33 de magazine Mega Image, urmând ca până la finalul anului să fie extins în alte 37 de magazine. Planul de dezvoltare pe termen lung include extinderea serviciului la nivel național.

Pentru lansarea unei comenzi, clienții pot accesa aplicația Mega Image, disponibilă pe Android și iOS, și pot alege din aproximativ 2.000 de produse alimentare și pentru casă. Fiecare comandă este preluată de cel mai apropiat magazin Mega Image, în care echipe dedicate pregătesc cumpărăturile. Livrarea se face în maximum 90 de minute, iar plata se face online, în momentul plasării comenzii.

În coșul virtual pot fi adăugate maximum 20 de produse și cel mult șase bucăți din același produs, în timp ce comanda minimă este de 50 de lei. În situațiile de stocuri epuizate, clientul este contactat din locație pentru înlocuirea produsului.

Serviciul de livrare rapidă din aplicația de mobil completează cumpărăturile online care pot fi făcute în supermarketul online, direct pe www.mega-image.ro.

Depozit nou, în Chitila

Mai mult, pentru a eficientiza procesul de livrare a comenzilor, magazinul online este deservit de un depozit nou, situat în Chitila, desfășurat pe o suprafață de 4600 mp. Proiectul face parte din Chitila Logistics Hub și este dezvoltat de Globalworth în asociere cu Global Vision.

Noul depozit include soluții reale pentru eficientizare și performanță logistică: utilizarea luminii naturale la interior, termoizolare și suprafețe de trafic greu care respectă cele mai noi criterii de siguranță și sustenabilitate, precum şi modalități de încălzire și ventilare de ultimă generație.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 835 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Sibiu, Oradea, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *