pentruanimale.ro oferă reduceri de până la 80% de Black Friday

pentruanimale.ro, cel mai vechi magazin online specializat cu hrană pentru animale şi produse de îngrijire a animalelor, din România, a pregătit în acest an, de Black Friday, stocuri mari pentru mai mult de 500 de produse, cu promoții ce vor include reduceri de până la 80%.

pentruanimale.ro - Black Friday

De Black Friday, pe 17 noiembrie, ziua cu cele mai mari promoţii din an, magazinul online specializat pentruanimale.ro a pregătit pentru clienţii săi peste 15 tone de hrană pentru animale de companie, pentru care îşi asumă angajamentul ca livrările să fie expediate în termen de 24 de ore de la lansarea comenzii.

„Aşteptările noastre pentru acest Black Friday sunt să livrăm către cel putin 1.500 de clienţi, ocazie cu care dorim să le reafirmăm angajamentul nostru că le vom expedia comenzile în termen de 24 de ore. Avem un sistem foarte bine pus la punct de preluare şi de procesare a comenzilor, avem stocuri suficiente şi detinem şi logistica necesară să putem îndeplini acest angajament,” a declarat Alexandru Ziemba, partener şi Director de Dezvoltare Yourstuff, compania care administrează şi operează platforma pentruanimale.ro.

Cu o vechime de peste 12 ani pe piaţă, platforma pentruanimale.ro comercializează online o gamă variată de peste 12.000 de produse precum: hrană umedă şi uscată, produse de îngrijire, produse parafarmaceutice, suplimente, produse de deparazitare și foarte multe accesorii.

„Pe lângă gama variată pe care o punem la dispoziţia iubitorilor de animale, un alt atu ne-a diferenţiat şi ne-a ajutat să fim una dintre cele mai importante platforme specializate din România, şi anume că suntem informați și pregătiți să răspundem la toate întrebările. Echipa noastră este formată din oameni cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, medici veterinari, specialiști în nutrititie și îngrijire. Pe lângă departamentul de customer service specializat, ne mai diferențiem şi prin livrările prompte şi prețurile competitive,” a declarat Alexandru Ziemba.

Piaţa de pet food din România este în creștere constantă, la ora actuală având o valoare de cca. 1 miliard de lei. Anul acesta, se previzionează o creștere a de 10% a acestei pieţe.

Trendul este unul, evident, de creştere în această categorie de produse. Astfel, comparând perioada Octombrie 2016 – Septembrie 2017 cu cea similară din anul anterior, categoria de Pet Food din România a înregistrat o creştere valorică de 21% şi de 16% în volum (conform datelor de Retail Audit Nielsen pentru categoria Pet Food in perioada Octombrie 2015 – Septembrie 2017, în piata Total Romania, exclusiv Pet Specialist – Copyright © 2017, The Nielsen Company.)

„Anul acesta estimăm o creștere a vânzărilor pe platforma pentruanimale.ro de 60% față de anul trecut, pricipalele drivere de creştere fiind disponibilitatea permanentă a produselor, extinderea gamei de produse – numai în acest an am listat peste 3.000 de repere noi. În plus, am desfăşurat un plan de campanii bine corelat cu cerinţele clientilor, iar livrarea coletelor am tratat-o mereu cu mare seriozitate, acestea făcându-se întotdeauna cu promptitudine,” a încheiat Alexandru Ziemba.

pentruanimale.ro

Pentruanimale.ro, platforma online care a câştigat premiul de cel mai bun petshop online la Gala Premiilor eCommerce din 2012, 2014, 2015 şi 2017, comercializează hrană pentru animale şi produse de îngrijire a animalelor de peste 12 ani, de la branduri renumite precum: Royal Canin, Essential, Taste of the Wild, Purina, Eukanuba, Biomill, Hill’s, Acana, Orijen, Arion şi multe altele.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *