Next_Capitall

Peste 2.600 de studenți au aplicat în programul eMAG Talent Internship

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, a primit 2.652 de înscrieri pentru cele 44 de poziții de intern deschise în programul „eMAG Talent Internship” pentru studenții și absolvenții din București, Craiova și Iași.

Cristina Solea-manager-recrutare eMAGPentru cele 36 de poziții deschise în București a fost o concurență de 55 de studenți pentru un loc. Cei mai mulți aplicanți (818) au optat pentru echipa HR Wizards (HR), 583 au aplicat pentru Coding Arena (IT), 326 – pentru Money Talkers (Finance) și 264 pentru Platforms Rulers (Platforms).

La fel ca prima ediție a programului, cea de a doua a fost o confirmare a faptului că există un interes real din partea studenților și absolvenților în ceea ce privește dezvoltarea în afara zonei academice. Ne bucurăm că am avut ocazia să ne întâlnim cu mulți dintre aplicanți în cadrul procesului de selecție, care a fost gândit astfel încât sa creeze o atmosferă plăcută și să iasă din tiparul interviurilor clasice. Cel mai mult ne-a plăcut că am avut oportunitatea să întâlnim persoane cu un potențial extraordinar, cu multe idei creative și abordări diferite.

A fost o etapă destul de provocatoare pentru ei și abia așteptăm să lucrăm cu cei care au fost selectați pentru programul de Internship. Le garantăm o experiență originală, o vară plină de învățare și  distracție și posibilitatea ca toamna să înceapă pentru ei cu un job full time”, spune Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Pentru cele 4 poziții deschise în Craiova au aplicat 252 de studenți. Cea mai intensă competiție a avut loc la Iași: pentru unul dintre cele 4 locuri deschise în cadrul centrului de dezvoltare software s-au înscris peste 100 de aplicanți.

Cei mai mulți candidați sunt studenți în anul al II-lea (837 de aplicanți) și în anul I (623 de aplicanți), iar în topul instituțiilor de învățământ se află Universitatea Politehnică din București, Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Matematică și Informatică București și Universitatea Alexandru Ioan Cuza (Iași).

Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR) se vor derula în perioada iulie – august, vor fi plătite, iar la finalul acestora cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Peste 2.600 de studenți au aplicat în programul eMAG Talent Internship

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: