Rate cu 0% dobândă pentru cumpărăturile de pe www.Carrefour-Online.ro, prin cardurile Carrefour MasterCard

Pentru a veni în sprijinul clienților săi și pentru a oferi o experiență de cumpărături cât mai plăcută, www.Carrefour-Online.ro introduce o nouă opțiune de plată în RATE 0% DOBÂNDĂ online prin cardurile Carrefour MasterCard, facilitate disponibilă până la data de 31 martie 2015, pentru comenzile cu livrare în București și în localitățile limitrofe, în parteneriat cu BRD Finance.

Carrefour MasterCardAstfel, achizițiile de pe site-ul www.Carrefour-Online.ro pot fi plătite de acum online prin cardurile Carrefour MasterCard în 3, 6 sau 12 RATE 0% DOBÂNDĂ, dar şi cu orice tip de card de debit sau credit cu excepția cardurilor American Express , prin ramburs sau transfer bancar, sau în rate (între 1 și 6 rate prin Card Avantaj, între 2 și 6 rate  prin Star BT, între 2 și 6 rate prin intermediul Alpha Card).

Posesorii cardurilor Carrefour MasterCard se bucură de cel mai mare număr de RATE 0% DOBÂNDĂ (12 RATE 0% DOBÂNDĂ),  în condiţiile în care pot achiziţiona orice tip de bunuri: produse alimentare, electronice și electrocasnice, accesorii pentru casă sau alte articole.

Clienţii pot opta pentru achiziţionarea online a produselor dorite, în 3 pași simpli:

  1. Alegerea produselor dorite, a zonei și a intervalului de livrare, dintr-o gamă variată de peste 22.000 de articole la același preț cu cele din hipermarketurile Carrefour;
  2. Selectarea modalităţii de plată prin intermediul cardului preferat și a numărului dorit de rate;
  3. Validarea comenzii, livrată pe baza coordonatelor indicate de cumpărător.

Pe lângă confortul dat de posibilitatea achitării comenzilor în RATE cu 0% DOBÂNDĂ, plata prin cardul Carrefour MasterCard este efectuată în condiții garantate de siguranță, tranzacțiile online fiind procesate de PayU, cel mai mare integrator de solutii de plati electronice din România.

„Din dorința de a crește calitatea serviciilor oferite de site-ul Carrefour-Online.ro, am dezvoltat împreună cu partenerii noștri, BRD Finance și PayU, o soluție nouă de plată, prin intermediul cardurilor Carrefour MasterCard. Vrem să le oferim clienților Carrefour, obișnuiți cu promoțiile financiare din hipermarketurile noastre, aceleași tip de avantaje, adică posibilitatea de a plăti în RATE cu 0% DOBÂNDA, cât mai comod posibil” declară Radu Butufei, Director E-Commerce Carrefour România.

Cei interesaţi de obţinerea unui card de cumpărături Carrefour MasterCard se pot adresa operatorilor Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour. Cererea de emitere se procesează rapid, pe baza actului de identitate și a  unui document care să ateste veniturile (adeverinţă de salariu sau talon de pensie), totul desfășurându-se în timpul unei simple vizite într-un hipermarket Carrefour. Operatorii birourilor Servicii Finaciare vor oferi pe loc, în maximum 10 minute, un prim răspuns, iar ulterior, în cel mult 2 ore de la prezentarea documentatiei complete are loc semnarea contractului. Pentru cei care prefera mediul online, solicitarea de emitere se poate transmite foarte simplu, si prin intermediul site-ului www.brdfinance.ro.

Carrefour-Online.ro:

  • Carrefour-Online.ro propune o gamă variată de peste 22.000 de produse din categorii precum cele alimentare și de larg consum, electrocasnice și IT&C;
  • Prețurile de pe site sunt aceleași ca în hipermarketurile Carrefour;
  • Clienții pot alege ziua și mai ales intervalul orar (2 ore) pentru livrarea produselor;
  • Plata se poate realiza online, prin card, la livrarea comenzii, ramburs sau prin ordin de plată;
  • Livrarea, la domiciliu sau la birou, se realizează pe suprafața orașului București și zonele limitrofe;
  • Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numărul 0800.0800.02;

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour va număra 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 92 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.Carrefour-Online.ro .

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *