ZaharulOradea

Revista retail-FMCG.ro își lansează magazinul online

Revista retail-FMCG.ro lansează oficial azi, 2 iunie 2014, magazinul online care vinde servicii, cursuri, seminarii, coaching, bilete la evenimente şi alte unelte cu adresabilitate către companiile din industria FMCG şi retailul alimentar.

„Produsele” noului magazin online sunt furnizate de către parteneri de încredere ai revistei retail-FMCG.ro.

banner-magazin-online„Am plecat de la o idee destul de des vehiculată în ultima vreme de către specialiştii în publishing-ul online, potrivit căreia, în câţiva ani, publicaţiile online vor trebui să îşi diversifice formele de monetizare pentru a rezista în online, iar una dintre acestea – aflată pe un trend ascendent – este comerţul online. 

Prin intermediul magazinui online ataşat revistei retail-FMCG.ro, dorim să propunem industriei FMCG şi retailului alimentar o serie de servicii noi care aduc eficienţă şi productivitate echipei voastre (marketing, vânzări, achiziţii, logistică, finanţe, IT etc), atât în plan profesional, cât şi în plan personal. În curând, vom adăuga în magazinul online şi alte tipuri de „produse”, toate având la bază încrederea în acestea şi credibilitatea, dobândite în timp, motiv pentru care le recomandăm cu căldură,” a declarat Claudiu Ciobanu, Editor Coordonator revista retail-FMCG.ro.

În acest moment al lansării magazinului online, sunt disponibile:

– două cursuri excepţionale oferite de către Connie Larkin: PhotoReading (un program de citire şi învăţare accelerată) şi un curs unic pe piaţa din România, de eficienţă şi productivitate, The TimeMaster.

– mai multe seminarii de vânzări şi excelenţă în relaţia cu clienţii, dedicate menagerilor şi specialiştilor în vânzări, persoanelor care interacţionează direct sau telefonic cu clienţii

– un Ghid de Mistery Shopper, autor Cosmina Voichiţa Meseşan. Relativ noi pentru piaţa din România – şi oricum nu foarte răspândite – serviciile de Mistery Shopping îţi pot da un feed-back excelent asupra calităţii serviciilor oferite de către angajaţii tăi, în domenii precum: retail (inclusiv cel online, call-center), HoReCa, bancar etc

Happy shopping!

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Revista retail-FMCG.ro își lansează magazinul online
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] de sărbătoare în echipa Kooperativa 2.0. Căci the master of disaster :)) de la retail-fmcg.ro, Claudiu Ciobanu, se bucură că s-a pricopsit cu un magazin online. Căruia eu îi doresc viaţă […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: