Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România adună în platforma După Noi toate proiectele de mediu și implicare în comunitate ale celor două companii

Sistemul Coca-Cola în România, format din Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România, reunește, începând cu această toamnă, sub aceeași platformă, toate proiectele de mediu și implicare în comunitate ale celor două companii. Sub filosofia #NuNeOprimAici, Sistemul Coca-Cola își întărește promisiunea de a continua să acționeze pentru un viitor mai sustenabil, având patru direcții principale de interes.

Coca-Cola HBC

Platforma de sustenabilitate După Noi a luat naștere, acum patru ani, din convingerea noastră că viitorul se construiește prin fiecare decizie pe care o luam astăzi. Am început prin a promova potențialul unei zone unice din România, prin autenticitatea ei – Țara Dornelor – și am adăugat platformei și alte inițiative, pe măsură ce am identificat provocări noi pentru mediu și comunitate.

După Noi #NuNeOprimAici

După Noi a crescut odată cu dorința noastră de a face mai mult și mai bine și de a-i inspira și pe ceilalți. Astăzi, După Noi #NuNeOprimAici reflectă tot ceea ce facem, în cadrul Sistemului Coca-Cola, alături de Coca-Cola România, pentru un viitor sustenabil. Scopul nostru: să ne atingem obiectivele comune de sustenabilitate, să avem un impact real în comunitate și să aducem, alături de noi, cât mai mulți români care își doresc să contribuie la schimbare”, declară Alice Nichita, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC România.

„În 2020, un an în care este nevoie mai mult ca niciodată de solidaritate și sprijin reciproc, ne unim eforturile și pornim într-o călătorie comună. Ne propunem să facem mai mult decât să răcorim lumea: vrem să contribuim la un viitor mai bun, pentru comunități și pentru planetă. Pentru asta, este nevoie de o viziune solidă, de angajamente ferme și de eforturi susținute.

Pe fundația pusă deja prin platforma de sustenabilitate După Noi, construim filozofia #NuNeOprimAici de a crește sustenabil, nu doar noi, ci alături de toți cei din jurul nostru. Pornim în noua realitate cu încredere și optimism, pentru că doar implicându-ne în proiecte de impact, vom face diferența și vom clădi mai mult pentru generațiile viitoare”, declară Mihaela Niță,  Corporate & Government Affairs Manager, Coca-Cola România.

Priorități de sustenabilitate

Cu o prezență de aproape 30 de ani în România, Sistemul Coca-Cola integrează sustenabilitatea în fiecare aspect al business-ului și se implică în comunitate, investind, anual, peste 1 milion de euro în proiecte de responsabilitate socială, derulate alături de parteneri din mediul non-guvernamental.

Odată cu lansarea viziunii După Noi #NuNeOprimAici, Sistemul Coca-Cola în România definește patru priorități de sustenabilitate, reprezentate de cei patru piloni ai platformei:

< Protejarea mediului înconjurător, având ca prioritate managementul deșeurilor de ambalaje. ”După noi, strângem tot noi

< Protejarea resurselor de apă. ”După noi, apa hrănește viața

< Susținerea tinerilor. ”După noi, cresc oameni noi

< Dezvoltarea comunităților. ”După noi, dăinuie ce-i al locului

Despre După Noi #NuNeOprimAici

Platforma După Noi a fost lansată în anul 2016 cu misiunea de a inspira cât mai mulți români să adopte un stil de viaţă responsabil față de comunitate. După Noi a pornit cu o inițiativă amplă de a promova și cultiva obiceiurile, meșteșugurile și potențialul turistic din Țara Dornelor, zona de unde izvorăște apa pentru produsele Dorna, Dorna Izvorul Alb și Poiana Negri. În Țara Dornelor, mai precis în Poiana Negrii, Sistemul Coca-Cola deține fabrica de îmbuteliere a apelor minerale și aici locuiesc peste 150 de angajți Coca-Cola HBC și familiile lor.

Coca-Cola HBC

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, având în 2018 vânzări de 2,2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 28 de țări, deservind peste 600 milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă largă de băuturi răcoritoare printre care băuturi carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea.

Coca-Cola este o companie pentru toți, care oferă produse în peste 200 de țări. Alături de mărcile Coca-Cola, portofoliul companiei include Sprite, Fanta și alte băuturi răcoritoare.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *