Herbalife Nutrition, companie globală de nutriție, este implicată în peste 50 de proiecte active legate de sustenabilitate

Pentru Herbalife Nutrition, companie globală de nutriție, o parte esențială a procesului de îmbunătățire a vieții este angajamentul față de sustenabilitatea mediului înconjurător.

herbalife

Herbalife Nutrition este implicat în 50 de proiecte active pentru sustenabilitate

În prezent, compania este implicată în peste 50 de proiecte active și semnificative pentru sustenabilitatea mediului în întreaga lume, inclusiv diminuarea numărului de transporturi între fabrici pentru reducerea emisiilor de carbon, dar și eliminarea copiilor pe hârtie a registrelor contabile și a chitanțelor, economisind anual hectare de pădure. Reciclarea este cheia pentru atingerea obiectivelor de sustenabilitate ale Herbalife Nutrition.

Sustenabilitatea este o parte integrantă a strategiei noastre. Ne concentrăm pe dezvoltarea unor soluții de ambalare a produselor noi, sigure, funcționale și ecologice, pentru a ne mări eforturile în promovarea unui viitor durabil și reducerea deșeurilor din plastic. De exemplu, în efortul nostru de a deveni o companie și mai sustenabilă, la finalul anului 2019, am renunțat la pungile din plastic trecând la pungi din hârtie 100% reciclabilă – eliminând necesitatea a 4.7 milioane de pungi de plastic”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Punga de hârtie folosită este fabricată din hârtie 100% reciclată

Punga de hârtie folosită de Herbalife Nutrition este fabricată din hârtie 100% reciclată și este reciclabilă. „Reciclarea pungilor de hârtie este, de asemenea, în mod tradițional mai ușoară pentru clienții noștri decât reciclarea unui echivalent de plastic. Pentru livrarea comenzilor folosim, de asemenea, cutii mai mici pentru a expedia produsele, reducând cantitatea de deșeuri”, a adăugat Romeo Căzănescu.

Din 2013, peste 200.000 kg de plastic au fost reciclate la nivel global din centrele Herbalife de vânzări, iar în colete sunt folosite perne de aer din 50% plastic reciclat. De asemenea, Herbalife Nutrition folosește cu 40% mai puțin ambalaj extern pentru produsele de îngrijire a tenului Herbalife Skin 50 ml. În centrele de vânzări din România sunt amenajate spații speciale pentru reciclarea ambalajelor din plastic ale produselor Herbalife Nutrition.

De asemenea, pe piața din America de Nord, Herbalife Nutrition include în ambalajele produselor 25% materiale plastice reciclate post-consum (PCR), începând cu recipientele emblematice de Formula 1. Cu peste 77 de milioane de cutii de shake Herbalife Nutrition Formula 1 vândute anual există un mare potențial de a reduce semnificativ deșeurile de plastic pe alte piețe acolo unde este posibil și de a ne apropia și mai mult de o economie circulară.

Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu ajutorul produselor și a programelor de nutriție excepționale, încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Produsele companiei pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări. Compania susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte. De asemenea, compania sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Compania are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *