Verdino Green Foods lansează prima gamă de pizza congelată plant-based sub un brand românesc

Verdino Green Foods, primul și singurul producător român care oferă o alternativă sustenabilă la produsele din carne, pe bază de proteine de mazăre, își extinde gama în categoria produselor congelate cu lansarea primei game de pizza congelată plant-based sub un brand românesc.

verdino

Noua gamă aduce 5 noi sortimente de pizza cu toppinguri 100% plant-based

Pizzele Verdino au blatul pufos, dospit timp de 24 de ore, frământat cu ulei de măsline extra-virgin, iar topping-urile și brânza sunt produsele Verdino, cu comportament perfect la coacere. Totul este copt în cuptor de piatră, pentru cel mai bun gust și consistență.

Variantele nou-lansate sunt: Pizza-bacon 350g, Pizza delicioasă cu 4 toppinguri plant-based  370g, Plantuna pizza cu alternativa vegană la ton 370g, Pizza Mexicana 370g  cu bucăți de burger și ardei Jalapeno și pizza Pepperoni 350g cu salam picant.

Ne simțim onorați să anunțăm azi două premiere pentru piața autohtonă de produse congelate. Verdino nu este doar primul brand românesc care a lansat produse plant-based pe baza de proteine de mazăre,  ci suntem și primul brand românesc care lansează o gamă de pizza congelată ce stă sub tutela unui brand local. Pizza pe care am lansat-o este sustenabilă atât pentru cei ce o savurează, cât și pentru întreagă planetă.

Caracterul inovator al produselor noastre stă adânc înrădăcinat în valorile și convingerile brandului nostru:  toate ingredientele folosite în prepararea alimentelor sunt sustenabile, 100% plant-based și de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi tuturor consumatorilor noștri cea mai bună experiență de consum posibilă. Datorită acestui lucru, Verdino Green Foods a cunoscut o evoluție rapidă în piața europeană, produsele noastre fiind achiziționate atât în România cât și în Spania, Olanda, Elveția și Serbia.”, spune Eberhart Raducanu, CEO Verdino Green Foods.

Cele 5 sortimente de Pizza se vor găsi atât în supermarketuri din România cât și din Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Elveția și Serbia

Astfel compania ajunge la un portofoliu de 66 de produse plant-based pe bază de proteine din mazăre, iar dezvoltarea portofoliului continuă.

Gama de produse Verdino poate fi găsită în majoritatea rețelelor de comerț modern, dar și online pe www.verdinoshop.ro. În plus, o serie de restaurante și pizzerii și-au creat meniu vegan pentru care  Verdino este principal furnizor de materii prime cum ar fi: burgeri, mici, salam Pepperoni, alternativa la feta, la cârnăciori și la carne tocată.

Verdino

Verdino este un brand românesc al companiei Verdino Green Foods din Mediaș și reprezintă viitorul,  producând alimente cu impact zero asupra planetei. Verdino vine ca alternativă vegetală la produsele cu carne folosind proteina de mazăre și uleiul de cocos. Gama de produse Verdino include burgeri, mici, carne tocata, parizer, cârnaciori, salam, crenwurști, branzeturi din ulei de cocos și specialități precum Mortadella cu fistic, Pepperoni ori Bacon.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *