Next_Capitall

Magazinele de tip conveniență vor reprezenta motorul de dezvoltare din retail, în următorii 3-4 ani

retail127Care sunt formatele de retail câştigătoare în următorii 3-4 ani, în Europa Centrală şi de Est şi prin ce mijloace aceste formate vor pătrunde din ce în ce mai mult în aglomerările urbane? În cele ce urmează vom vedea de ce canalul de convenienţă va avea câştig de cauză şi în ce fel vor câştiga retailerii alimentari clienţii din zonele cu un trafic ridicat.


Pentru a citi în continuare articolul, trebuie să fiți abonat la Secțiunea Premium.

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,080 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Magazinele de tip conveniență vor reprezenta motorul de dezvoltare din retail, în următorii 3-4 ani
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Foarte bune articole! Suntem aici, fideli…!

    Răspunde
  2. […] aproape de “casă” (de convenienţă) a avut cea mai rapidă rată de creştere şi în 2013, trend care se va păstra şi în următorii 3-4 ani. Astfel, reţeaua Mega Image, prezentă pe piaţa de […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: