255.000 de elevi au fost invitati de Carrefour sa deseneze

Ca in fiecare an Carrefour sarbatoreste Craciunul antrenand elevii claselor I-VIII (din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad, Drobeta) sa deseneze si sa castige zeci de mii de premii.

Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 15 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, PEPSI, Procter & Gamble si Omnitoys si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour. Astfel 15 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate si bucurandu-se de diferitele jocuri si spectacole, special create pentru ei.

Elevii au fost invitati la aceasta editie sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei “Mos Craciun aduce daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 23 de hypermarketuri Carrefour in toata luna decembrie.

La concurs au participat aproximativ 255.000 elevi, clasele I-VIII, de la 700 de scoli care au primit planse in cele 15 orase unde Carrefour este prezent.

Marile premii sunt :

– Premiul I – 15 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter & Gamble, Omnitoys si impartite in fiecare oras unde exista un hypermarket Carrefour.

– Premiul II – 15 sisteme informatice, oferite de Carrefour

– Premiul III – 17 biciclete oferite de Carrefour si Eurosport DHS;

– Mentiuni clasele I-IV – 17 DVD playere/CD radio playere, oferite de Carrefour Romania;

– Mentiuni clasele V-VIII – 17 aparate foto, oferite de Carrefour Romania;

– Mentiuni speciale – 150 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour Romania

Premii de participare: aproximativ 35.700 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele castigatoare.

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Apollo Mod Distribution, Colgate, De Silva, Eurosport DHS, Henkel, Herlitz Romania, Nestle Romania, Omnitoys Parmalat, PEPSI, Pigna, Procter&Gamble, Savcom, Scribant Distribution, TOPC&S Distribution.

“Ne bucuram ca am mobilizat atat de multi elevi sa deseneze si sa ne impodobeasca magazinele cu lucrarile lor toata luna decembrie. Este o actiune educativa foarte draga noua si pentru a-i recompensa Mos Craciun va aduce de la Carrefour excursii la Disneyland si zeci de mii de alte premii. Le multumim copiilor pentru participare si le uram Sarbatori fericite alaturi de cei dragi lor!” – Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

2performant.com

2 comentarii la „255.000 de elevi au fost invitati de Carrefour sa deseneze”

  1. fociac florentina-mariana

    Va felicit pentru nuoa editie de concurs de desene,ne bucuram si noi,cadrele didactice pentru prilejul acordat copiilor de a participa la concurs,va transmit ganduri alese de sarbatori intregii comunitati CARREFOUR si un MOS bogat! Cu simpatie,profesor inv.primar,Florentina-Mariana Fociac de la Scoala Gimnaziala Nr.3,Nichiteni, Com.Cotusca,Jud.Botosani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *