275.000 de elevi au fost invitati de Carrefour sa deseneze

Ca in fiecare an Carrefour sarbatoreste Pastele antrenand elevii claselor I-VIII (din Bucuresti si Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad, Drobeta) sa deseneze si sa castige zeci de mii de premii.

Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 15 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, PEPSI, Procter&Gamble si Omnitoys si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour. Astfel 15 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate si bucurandu-se de diferitele jocuri si spectacole, special organizate pentru ei.

Elevii au fost invitati la aceasta editie sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei “De Paste, iepurasul aduce cadouri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 23 de hypermarketuri Carrefour in toata luna aprilie.

La concurs au participat aproximativ 275.000 elevi din clasele I-VIII, de la 660 de scoli din cele 15 orase unde Carrefour are deschise hypermarketuri.

Marile premii sunt :

  • Premiul I – 15 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter&Gamble, Omnitoys si impartite in fiecare oras unde exista un hypermarket Carrefour.
  • Premiul II – 15 sisteme informatice, oferite de Carrefour
  • Premiul III – 23 biciclete oferite de Eurosport DHS;
  • Mentiuni clasele I-IV – 23 DVD playere, oferite de Philips Romania;
  • Mentiuni clasele V-VIII – 23 aparate foto, oferite de Carrefour;
  • Mentiuni speciale – 150 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

Premii de participare: peste 20.000 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele castigatoare.

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Apollo Mod Distribution, Colgate, Dacris, De Silva, Eurosport DHS, Henkel, Herlitz Romania, Ico Lianora, Monte Banato, Nestle Romania, Omnitoys, PEPSI, PHILIPS, Pigna, Procter&Gamble, RTC, Stabilo, KORES, Savcom, Total Office, UNILEVER.

 

2performant.com

Un comentariu la „275.000 de elevi au fost invitati de Carrefour sa deseneze”

  1. totul pentru bani si reclama.imbuibatul de la carefour mai bine si-ar plati angajatii ca si in alte tari ca acelasi lucru presteaza un casier din Spania,Franta ca si un casier de aici.nu face un casier din Spania,Franta nimic in plus.dar ce sa-i faci,goana dupa bani si imbogatire !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *