A doua Conferință Why Not Me dedicată mediului va avea loc la Timișoara pe data de 27 septembrie

Asociaţia Why Not Me organizează la Timişoara conferinţa pe tema „Ecologie Mentală și Asumarea de Leadership Individual” ca acces autentic la performanţă, cu impact asupra mediului, resurselor, dincolo de orice este previzibil.

WNM-FB-postEcologia Mentală este o revoluţie la nivel de minte, schimbarea unei paradigme prin care viaţa este percepută, indiferent de domeniu.

Conferinţa are un caracter inovativ și transformaţional și va avea loc pe data de 27 septembrie, între orele 9.00 și 17.00, la Timişoara, Complex Senator, Sala Titulescu din Calea Lugojului nr. 7.

Agenda conferinţei include temele:

•    Ecologie Mentală – importanţa ei în descătușarea potenţialului individual, atât profesional cât și personal;

•     Condiţiile necesare pentru a determina ca un procent semnificativ mai mare de oameni, care, expuși la tot felul de cursuri de către companiile lor, să aducă acel plus de valoare primit constant și pe termen lung;

•     Distingerea și înlăturarea barierelor, atitudinilor contraproductive;

•     Leadership individual și asumarea lui, pentru cei care vor alege să și-l asume.

„Ziua de 27 septembrie va fi mai degrabă un workshop. Conversaţiile vor fi de antrenament şi interactive. Scopul este transformarea mind set-ului oamenilor pentru a lua acţiuni pentru mediu din alegere, fiind în cunoştinţă de cauză, mai degrabă decât automat, impus, pentru a face bani sau că <<dă bine>>,” a declarat Connie Larkin, Leader și trainer internaţional în educaţie ontologică.

La eveniment sunt aşteptaţi cei care vor să-şi aducă contribuţia individuală la protejarea mediului şi a resurselor. Taxa de participare este de 450 lei de persoană.

Înscrierile se realizează prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul whynotme.ro, accesând link-ul urmator: http://whynotme.ro/modalitate-inscriere/

Revista soră BricoRetail.ro este partener media al evenimentului organizat de către Why Not Me la Timişoara.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *