A doua ediție a evenimentului Retail Revolution va avea loc pe 2 aprilie

Revista BIZ organizează cea de-a doua ediţie a Retail Revolution, un eveniment dedicat retailului FMCG ce va avea loc pe 2 aprilie 2015 la Hotel Howard Johnson din Bucureşti. Evenimentul va reuni lideri ai industriei, persoane de decizie dar şi specialişti în marketing şi advertising din cadrul marilor branduri prezente pe piaţa din România.

Retail 1

Pe o piaţă aflată sub semnul extinderii agresive, jucătorii din retail vin cu noi strategii pentru a acoperi cât mai bine cerinţele tot mai sofisticate ale consumatorilor. Asistăm deja la următorul nivel în retail, bazat pe tehnologie.

Participă la cea de-a doua ediţie Retail Revolution că să afli cum se modifică harta retailului în România şi cum inovaţiile la nivel de tehnologie, strategie şi design schimbă felul în care magazinele atrag şi reţin cumpărătorii pe o piaţă extrem de competitivă.

La Retail Revolution şi vei intră în contact cu noile tendinţe în domeniu, de la formate noi de magazine la adoptarea celor mai moderne tehnologii la raft. Află cum a schimbat comerţul online aşteptările consumatorilor şi cum abordează această provocare retailerii din offline, dar şi ce schimbări aduce smartphone-ul pentru experienţa de shopping.

Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului Retail Revolution. Mai multe detalii despre agenda conferinţei şi modalităţile de înscriere găsiţi pe site-ul dedicat: http://www.revistabiz.ro/retailrevolution2015.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „A doua ediție a evenimentului Retail Revolution va avea loc pe 2 aprilie”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 16 - 20 martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *