A noua ediție PR Forum va avea loc pe 26 – 27 martie

A noua ediţie PR Forum ce va avea loc pe 26 – 27 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, este un eveniment care se adresează practicienilor şi specialistilor în relaţii publice şi comunicare, organizat de către compania Evensys.

PR Forum1PR Forum îşi propune să aducă în prim plan cele mai noi tendinţe din industria comunicării, să ofere concepte inovatoare şi soluţii practice prin studii de caz de referinţă şi să analizeze cele mai bune campanii de comunicare la nivel naţional şi internaţional.

Evensys pregăteşte un eveniment de două zile care reuneşte unii dintre cei mai buni specialişti în domeniu, de la directori de comunicare din companii de top de pe piaţă locală la manageri ai celor mai renumite agenţii de relaţii publice din România.

26 martie 2015. Prima zi va include două conferinţe şi trei seminarii. În cadrul conferinţelor vor fi analizate tendinţele, oportunităţile şi ameninţările previzionate pentru anul 2015 în industria comunicării. Pentru seminarii au fost alese subiecte de actualitate, tratate de oameni specializaţi, care vor oferi nu doar idei noi, ci şi soluţii concrete. Vor fi discutate teme precum story doing, co-creation, PR B2B, corporate communication etc.

27 martie 2015. A doua zi va cuprinde 4 workshop-uri reunite sub conceptul PR Academy.

MSL Group The Practice va provoca audienţă la primul maraton de PR: 42 dintre cele mai spinoase întrebări care îi frământă pe oamenii de comunicare din companii vor avea, la finalul workshop-ului, un răspuns.

Golin România va duce relaţiile publice în zona digitalului şi va prezenţa strategii care urcă un brand în topul preferinţelor consumatorilor pe fiecare canal de social media în parte. Image PR va lansa bătălia conceptelor în campaniile de PR şi va nominaliza câştigătorii.

Evensys va pune în scenă un workshop inedit în care canalele digitale vor fi combinate cu activări offline out-of-the-box şi în care participanţii vor învaţă cum să folosească noi instrumente eficiente.

Una dintre noutăţile de anul acesta este că, în paralel cu cele trei seminarii, Evensys organizează, în parteneriat cu Orange, şi primul seminar adresat viitorilor profesionişti: Young PR Seminar. Astfel, studenţii pasionaţi de comunicare şi relaţii publice vor avea ocazia să stea faţă în faţă cu specialiştii, să descopere partea practică a activităţii de comunicare în companii şi agenţii şi să adreseze orice întrebare căreia nu i-au găsit răspuns în facultate.

Detalii de înregistrare la evenimentul PR Forum 2015.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » A noua ediție PR Forum va avea loc pe 26 – 27 martie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] A noua ediție PR Forum va avea loc pe 26 – 27 martie […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: