Evensys, organizatorul de evenimente de business, lansează Abonamentul Evensys cu trei conferințe de marketing și comunicare la preț de una

Evensys, o companie cu peste 14 ani de experiență în planificarea și organizarea evenimentelor de business, a lansat Abonamentul Evensys, care oferă trei conferințe la preț de una. Pe scurt: plătești biletul pentru 1 conferință de marketing și comunicare și primești acces la 3 conferințe până la finalul anului 2022.

Abonamentul Evensys

În urmă cu 14 ani, pe 9 mai 2006, Evensys organiza primul său eveniment. Marketing 360 a fost cea mai mare conferință de marketing organizată până la acel moment în România. A fost conferința care a lansat compania pe piață și momentul care a deschis un șir lung de evenimente. Au urmat Marketing Innovation Forum, Digital Marketing Forum, PR Forum, Webstock și multe altele.

„Am lansat primele evenimente pe cele mai importante noi discipline din marketing și comunicare: social media, shopper marketing, mobile marketing, influencer marketing, marketing B2B, blogging, etc. Am ajuns în scurt timp la cel mai consistent și variat portofoliu de evenimente marcom din România. Ne place să credem astăzi că orice trend nou din marketing, digital, social media sau comunicare apare mai întâi în conferințele Evensys.

La începutul anului 2020, am anunțat cea mai mare agendă a noastră de până acum, cu idei noi și concepte relansate. Apoi a început criza Covid-19 și din acest moment știm cu toții ce s-a întâmplat. Întâi, evenimentele cu mai mult de 100 de persoane au fost interzise încă din primele zile ale crizei noului Coronavirus. La scurt timp, întâlnirile de orice fel au fost restricționate. Peste noapte, toți organizatorii de evenimente mari s-au găsit în imposibilitatea de a mai organiza evenimente.

Abonamentul

Astfel, la aniversarea noastră de 14 ani, lansăm un produs nou, o idee care ne va ajuta să avem continuitate în activitate și care ne obligă să facem evenimente și în viitor. Este vorba de Abonamentul Evensys, cea mai bună ofertă din câte au fost vreodată pentru participarea la evenimentele noastre”, a declarat Cristian Manafu – Managing Partner Evensys.

Abonamentul Evensys oferă celor care îl achizitionează cel mai bun preț pe care îl vor putea primi vreodată la o conferință de business în București, organizată într-o locație deosebită și cu meniul unui hotel de 5 stele inclus. În plus, cei care achiziționează Abonamentul Evensys vor avea acces gratuit la orice e-conferență organizată în 2020.

Abonamentul Evensys costă 150 de euro +TVA și este valabil pentru oricare 3 conferințe, până la data de 31 decembrie 2022. Abonamentul nu include participarea la training-urile organizate în cadrul anumitor evenimente, ci doar la ziua de conferință.

Oferta Abonamentul Evensys este valabilă până la 1 septembrie 2020.

Comandă abonamentul Evensys

Evensys

Evensys este o companie de planificare și organizare de evenimente business-to-business, ce oferă participanților săi accesul la informații esențiale și interactive, analize amănunțite despre provocările cu care se confruntă industria business din România și Europa Centrală și de Est.

Printre responsabilitățile Evensys se numără: planificarea, conceperea programului, promovarea, realizarea serviciilor creative, managementul înregistrării și găzduirea a peste 20 de forumuri, conferințe, seminarii și întâlniri de networking, pe parcursul unui an.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Evensys, organizatorul de evenimente de business, lansează Abonamentul Evensys cu trei conferințe de marketing și comunicare la preț de una

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: