Prima rețea regională de agenții independente de comunicare s-a lansat la Sofia

Pe 8 octombrie, în Sofia, în cadrul unui eveniment de lansare, a fost fondată alianța celor 7 agenții de comunicare din Europa de Sud-Est, cu scopul de a integra soluțiile de comunicare în regiune. Alianța s-a lansat sub numele de ‘The Balkan Hub – United Marketers of the Balkans’. Din alianță face parte și agenția Media Concept Store din România.

ComunicareAu fost prezenți atât manageri ai companiilor locale și internaționale cu influență în regiune, cât și reprezentanți cheie ai canalelor media din Bulgaria.

Inițiatorul acestui proiect și gazda evenimentului a fost Interpartners Group. Alianța s-a lansat sub numele de ‘The Balkan Hub – United Marketers of the Balkans’.

Alături de inițiatorul Interpartners (Bulgaria), din alianță mai fac parte Media Concept Store (România), WhiteAd (Grecia), Domino Communications (Serbia), New Moment Albania (Albania), New Moment Skopje (Macedonia de Nord) și Communications Lab (Croația).

Integrarea soluțiilor de comunicare în regiune

Fiecare dintre aceste agenții independente, cu o vastă experiență în comunicare, gestionează portofolii de clienți locali și internaționali și consideră remarcabilă oportunitatea de a se alătura activ acestei inițiative de integrare a soluțiilor de comunicare în regiune.

Alianța ‘The Balkan Hub’ este prima structură de acest gen, cu un focus foarte clar pe zona balcanică, bazată pe o expertiză aprofundată în comunicare pe piețele regiunii și care oferă servicii coordonate din piața de origine a clientului, acționând ca o singură echipă omogenă și flexibilă, ce acoperă 7 piețe diferite, toate acestea cu scopul de a crea valoare adăugată pentru clienți.”, a spus, cu ocazia înființării rețelei regionale, Katya Dimitrova, Managing Partner Interpartners Group.

După 27 de ani de dezvoltare continuă în Bulgaria și după câteva proiecte notabile în țările din vecinătate, Interpartners consideră că este momentul oportun pentru un parteneriat strategic cu focus regional. Demersul a fost inspirat de clienții locali, care fie planifică, fie deja au demarat extinderea pe piața regională.

Media Concept Store

Media Concept Store este o agenție de comunicare independentă ce activează de 10 ani pe piața din România. Fondată și dezvoltată de profesioniști cu peste 19 ani de experiență în domeniu, misiunea agenției este aceea de crea și implementa strategii inovative și eficiente pe care brandurile să își bazeze dezvoltarea și consistența în comunicare.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Prima rețea regională de agenții independente de comunicare s-a lansat la Sofia

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: