Al treilea magazin METRO Punct din Romania se deschide maine in Buzau

METRO Cash & Carry Romania inaugureaza maine, 9 decembrie 2010, un nou magazin METRO Punct, in municipiul Buzau, str. Transilvaniei, nr. 516. Conceptul magazinelor METRO Punct este unul inovativ, dedicat in mod deosebit clientilor revanzatori. Noul magazin va facilita, prin selectia deproduse si prin serviciile pe care le ofera, accesul la solutii moderne si eficiente de aprovizionare pentru toti intreprinzatorii din zona.

METRO Punct Buzau pune la dispozitia clientilor sai o suprafata de vanzare de aproximativ 1.700 metri patrati, in care este oferit un sortiment de circa 3.500 de articole alimentare si nealimentare, cum ar fi: alimente de baza, bauturi, cosmetice, conserve, precum si numeroase produse cu specific local si regional. Ca si in celelalte magazine METRO Punct, portofoliul de produse propus clientilor din Buzau se bazeaza pe o analiza detaliata a situatiei de pe piata en gros locala si pe discutii aprofundate cu clientii din zona. De altfel, sortimentul magazinelor METRO Punct este in continua schimbare si adaptare, pe baza sugestiilor primite permanent de laclientii magazinului.

Mai mult, METRO Punct Buzau ofera intreaga gama de servicii si produse sub marca proprie (Aro, Fine Food, Sigma etc.) disponibile si in celelalte magazine operate de METRO Cash & Carry Romania.

“Prin deschiderea celui de-al treilea magazin METRO Punct din Romania, continuam sa sustinem afacerile clientilor nostri, in cazul de fata a celor din zona Buzaului, oferind intregul pachet de beneficii pe care acest format de magazin il promoveaza: sortiment adaptat, locatie accesibila, standarde inalte de calitate, eficientizarea activitatilor de aprovizionare”, a declarat Dusan Wilms, DirectorGeneral METRO Cash & Carry Romania.

METRO Cash & Carry Romania este o parte integranta a METRO Cash & CarryInternational. METRO Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. Astazi, reteaua de magazine numara 25 de centre de distributie: in Bucuresti – 5 centre, in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre si cate un centru in fiecare din următoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad si Deva.

De asemenea, incepand din data de 29 aprilie 2010, METRO Romania a lansat un nou concept de magazin: METRO Punct, dedicat clientilor revanzători, care opereaza de acum întrei unităti, la Satu Mare, Piatra Neamt si Buzau.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *