Arggo Consulting organizează un webinar, în data de 16 iunie, dedicat soluțiilor de digitalizare pentru industria de retail

Arggo Consulting, o companie 100% românească, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță, organizează în data de 16 iunie 2021 webinar-ul Microsoft Dynamics 365 Business Central și LS Retail – soluții de digitalizare pentru industria de retail. Webinar-ul Arggo Digitalks se adresează tuturor celor care activează în industria de retail și cea a bunurilor de larg consum.

Înregistrare webinar Arggo Digitalks

Speakerii invitați la webinar-ul Arggo Digitalks vor fi:

  • Dan Vasile – Sales Specialist, Microsoft România & Hungaria
  • Andrej Zajec – Technical Sales Executive, LS Retail
  • Mădălina Stan – Business Consultant, Arggo Consulting
  • Mihai Dumitru – Business Consultant, Arggo Consulting
  • Andrei Toma – Digital Business Advisor, Arggo Consulting

În cadrul webinarului se va discuta despre:

  • soluțiile software
  • trend-uri în retail
  • retail-ul de modă
  • integrarea nativă cu eCommerce
  • aplicabilitatea LS Retail în industria FMCG.

Înregistrare webinar Arggo Digitalks

Arggo Consulting

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central este una dintre cele mai populare soluții ERP din lume, cunoscută anterior ca Microsoft Dynamics NAV, fiind o soluție completă de gestionare a afacerilor. Soluția ajută companiile să-și unifice procesele, spre exemplu cele financiar-contabile, de vânzări sau cele de servicii și operațiuni, sub umbrela unui singur ecosistem integrat.

Soluția permite comunicare în timp real, reduce costurile operaționale și ajută la îndeplinirea eficientă a obiectivelor de business, fiind o soluție flexibilă și complet integrată cu aplicațiile de productivitate Office 365. Utilizatorii vor avea acces la un sistem inteligent de management, disponibil de pe orice tip de dispozitiv, de oriunde și oricând.

LS Retail

LS Retail este o soluție dedicată pentru industria de retail care vine în completarea soluției Dynamics 365 Business Central, acoperind necesitățile de business din domenii precum fashion, FMCG, duty free, dar și altele, prin modulele dedicate de vânzări (POS), promoții, aprovizionare și reaprovizionare, click and collect, optimizare inventar, loialitate, integrare cu website-urile etc.

Toate acestea integrează procesele din retail și oferă o trasabilitate completă a produselor, cât și o experiență mai bună a clientului final.

Spre exemplu în industria FMCG, beneficiile pentru procesul de aprovizionare integrat sunt: asigură continuitatea activității magazinelor și ajută la evitarea crizelor de stoc, eficientizează procesul de aprovizionare și alegerea celor mai bune oferte, elimină riscurile de out-of-stock și overstock sau asigură continuitatea activității de producție în cadrul oricărei companii.

Arggo Consulting

Arggo Consulting este o companie 100% românească, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță. Până în prezent, Arggo Consulting a implementat cu succes soluții de digitalizare pentru industriile de retail și FMCG la brand-uri precum: Dedeman, Bigotti, BSB Fashion, Art&Craft, Fraher, Intersport, Best Value, Pret Fix, Secom, Hard Rock Cafe, KFC, Pizza Hut, Paul, Taco Bell etc.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *