Arta recuperării amiabile a creanțelor

SharExperience organizează pe data de 15 noiembrie 2013 workshop-ul Arta recuperării amiabile a creanțelor, susținut de Adelina Cîrstea – Specialist Business development și consultant management organizațional și Mihai Chiratcu –  Specialist vânzări B2B și management operațional. 

1384187-571891076193080-494502497-nParticipanții vor afla cum să recupereze banii din piață, menținând in același timp o relație bună cu acei clienți rău platnici.

Evenimentul de va desfășura între orele 10:00 si 18.00, la sediul A_best, B-dul Dacia, nr 39, etajul 2, București.

Care este esența workshop-ului: 7 din 10 firme întâmpină mari dificultăți în recuperarea creanțelor de la clienți. Facturile neîncasate reprezintă una din cele mai actuale și “delicate” probleme cu care se confruntă companiile și pot duce la blocaje financiare frecvente.

Workshop-ul oferă soluții practice de imbunătățire a gradului de recuperare a creanțelor, pașii de urmat pentru recuperarea facturilor neîncasate, scriptul telefonic și de email aferent fiecărui pas, modalitatea de abordare necesară menținerii excelenței în relația cu clientul și procedura de “educare” a clienților.

Workshop-ul se adreseaza celor care au rolul de a menține relația cu clientul (customer care, sales), celor care verifică situația financiară ( contabilitate, financiar) si antreprenorilor.

Pentru inscrieri, accesați pagina evenimentului.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,929 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Arta recuperării amiabile a creanțelor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: