Au început înscrierile la conferința Zilele BIZ 2015. Detalii despre speakeri și program

Revista Biz organizează în perioada 9-13 noiembrie cea de a 14-a ediţie a evenimentului de business Zilele Biz, la Hotel Novotel, Bucureşti.

Cel mai relevant eveniment business-to-business din România vă aşteaptă cu un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business  – Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing.

Program şi speakeri:

Vizual zilele biz 1“Cu fiecare ediţie, Zilele Biz se diferenţiază de alte evenimente de business prin conţinut de calitate şi invitaţi care înţeleg că o prezentare bună nu înseamnă un profil de companie.”  – spune Marta Uşurelu, redactor şef al revistei Biz, organziatorul evenimentului.

Conferinţa reuneşte nume puternice din domeniul de business din România, antreprenori şi manageri cu vizune, specialişti şi consultanţi. Audienţa conferinţei este specializată pe fiecare zi, pe temele conferinţei, reunind manageri, antreprenori, specialişti în comunicare, consultanţi, investitori, ONG-uri şi reprezentanţi media.

Participanţii sunt invitaţi să ia parte şi la sesiuni şi workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media &  Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei şi studii de caz prin prisma experienţei lor.

Înscrierile se fac aici. Dacă folosi acest cod, puteţi beneficia de 30% discount.

Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului Zilele BIZ.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Au început înscrierile la conferința Zilele BIZ 2015. Detalii despre speakeri și program”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 19 - 23 octombrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *