Au inceput inscrierile la retailArena, un eveniment dedicat comertului traditional si online

  • de

Au inceput inscrierile la retailArena, un eveniment marca Wall-Street.ro care se adreseaza jucatorilor din retail – antreprenori, distribuitori sau comercianti – isi propune sa se pozitioneze inca de la prima editie ca unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in perioada 19-20 noiembrie, la hotel Howard Johnson.

retailarena-logoPrintre cei care vor participa la prima editie a retailArena se numara: Daniel Nicolescu (CEO, Pay U SEE), Oana Pavel (Director Departament Marca Proprie, Carrefour Romania), Ryan Damian (Senior Business Strategist, Huge New York), Zsofia Megyeri (Research Analyst, Euromonitor International pentru Ungaria, Romania si Bulgaria), Milos Ryba (Director de Cercetare, Planet Retail Londra), Bill McCarthy (CEO EMEA, ShopperTrak), Christian Musceleanu (Director de Franciza, Carrefour Romania), Georgiana Andrei (Director Retail Agency, Colliers International Romania), Radu Butufei (E-commerce Manager, Carrefour Romania), Adrian Zanfir (Online Marketing Manager, Altex Romania), Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design), Anca Stroe (Director Marketing Sud-Estul Europei, Danone).

„Prin retailArena vom continua sa punem accentul pe ideea de proiecte regionale: la conferinta vor fi prezenti speakeri si participanti din afara tarii. Vom avea un format inedit, iar in prima zi va avea loc conferinta (adresata in principal executivilor din ecosistemul de retail), iar in cea de-a doua workshopuri (seminarii practice, cu obiectiv de a aduce valoare adaugata participantilor, prin studiile de caz si implementarile practice descrise)”, a declarat Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al Wall-Street.ro.

In cadrul primei zile a retailArena se va discuta despre expansiunea agresiva a retailului local din ultimii ani in ciuda contextului economic dificil, despre evolutia magazinelor de proximitate – noua vedeta a comertului autohton –, despre relatia producatorilor cu marile lanturi de magazine, dar si despre noile instrumente orientate spre client in e-commerce.

Cea de-a a doua zi a evenimentului, dedicata workshop-urilor, va pune in discutie teme precum infrastructura din spatele unui magazin online, noile servicii din magazine sau cum poti sa te diferentiezi de competitie, marketing online sau factorul “wow” in packaging.

Biletele pentru prima zi din cadrul retailArena se pot achizitiona la pretul de 49 de euro, iar cele care vor garanta accesul la workshop-uri se gasesc la pretul de 39 de euro. In perioada de early bird, care se va desfasura in intervalul 2 octombrie – 18 octombrie, biletele se pot achiziona cu un discount de 35%. Mai multe informatii despre procesul de inscriere puteti afla aici.

Mai multe detalii despre eveniment, program si vorbitori sunt disponibile pe site-ul retailArena.ro dar si pe pagina de Facebook.

Partenerii evenimentului sunt: Carrefour, Simplus, Daedalus Millward Brown, Retail.ro.

revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului .

Wall-Street.ro este unul dintre cele mai importante cotidiane online de business din Romania, cu o audienta lunara de aproximativ 700.000 de clienti unici, potrivit datelor Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (SATI). Publicatia a fost lansata in ianuarie 2005 de catre InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din Romania.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *