Azi s-a deschis Carrefour Market Cluj Marasti

Astazi, 17 decembrie 2010, Carrefour a deschis cel de-al 31-lea supermarket din tara, cel de-al doilea din Cluj, dupa primul supermarket situat in cartierul Manastur, deschis pe 10 septembrie in centrul comercial Winmarkt.

Carrefour Market Marasti este situat pe Calea Dorobantilor, (parter parking Marasti) in continuarea Pietei Marasti, zona comerciala bine cunoscuta de clujeni.

Magazinul are o suprafata de 550 mp, 5 case de marcat si este deschis de Luni – Sambata intre 08.00 – 22.00 si Duminica intre 08.00 – 18.00.

Carrefour doreste sa fie mai aproape de clientii sai, in inima cartierelor si deschide astfel cel de-al doilea supermarket pentru locuitorii Clujului. Noul Carrefour Market isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de 550 m.p urmand aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.800 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *