Azi se deschide un nou hypermarket real in Bucuresti

Azi se deschide in Bucuresti real Policolor, al 25-lea hypermarket al retelei germane si al 4-lea din Capitala, intr-o fosta locatie care a apartinut fabricii Policolor ( de aici denumirea ), unde se vor mai deschide un magazin Metro Cash & Carry, dar si un magazin de bricolaj – Obi. Intregul complex comercial se desfasoara pe o suprafata de cca 15 hectare.

Ieri, incepand cu ora 18.00, a fost deschiderea oficiala, la care am participat si eu si s-au facut primele cumparaturi pe baza unor invitatii pentru angajati, familiile acestora, furnizori, colaboratori si alti prieteni sau apropiati ai real-ului. Asadar am avut privilegiul sa ma numar printre primii cumparatori din acest magazin si chiar am avut ce pentru ca ofertele sunt care mai de care mai interesante. Azi e deschiderea pentru publicul larg.

Este cel mai mare magazin din toata reteaua, cu o suprafata construita de 14.000 mp si una de vanzare efectiva de 9.700 mp. Asta se vede imediat ce strabati culoarele mult mai aerisite dintre rafturi. Ca si comparatie, orice magazin din retea, are o suprafata de vanzare de cca 7.500 mp. Cu mai mult de 2.000 mp in dreptul real-ului Policolor. Sunt si mai multe case, 48 la numar. Dispunerea la raft a produselor ( layout-ul ) este mult mai generoasa pentru fiecare produs/gama in parte. Si carucioarele de cumparaturi sunt mai mari :). Numarul total de articole comercializate este de 60.000.

Parcarea de 1.400 de locuri este imensa, sau cel putin asa mi s-a parut pentru ca Metro si Obi nu au deschis inca iar cand acest lucru se va intampla, se va folosi aceeasi parcare. Este in lucru si o parcare subterana, dar si una supraterana. Clienti sa fie…Programul non-stop, specific magazinelor real din Bucuresti, va fi valabil, evident si pentru acest magazin.

Un alt avantaj la noului real este, dupa parerea mea, faptul ca se afla situat la mica distanta de autostrada Soarelui, mai exact pe B-dul Theodor Pallady si este ” in calea ” celor care merg catre litoral, o artera importanta de trafic, lipsita pana acum de un astfel de magazin. Detalii despre locatie, cai de acces si mijloace de transport gasiti aici.

[nggallery id=3]

2performant.com

3 comentarii la „Azi se deschide un nou hypermarket real in Bucuresti”

  1. Pingback: Tweets that mention Azi se deschide un nou hypermarket real in Bucuresti | TRI CONSULTANCE servicii de merchandising si listare in Key Accounts, retail & FMCG -- Topsy.com

  2. Cat de aproape/ departe e de statia de metrou Nicolae Teclu? Intreb pentru ca eu stau chiar pe Pallady la statia de metrou 1 Decembrie si ma gandeam ca mi-ar fi mai comod sa merg in asta decat sa merg in Vitan. Nu ca in AFI nu mi-ar fi comod sa merg dupa ore sau in timpul unei ferestre din moment ce e langa Politehnica 🙂

    1. E intre cele 2 statii de Metrou Nicolae Teclu si Anghel Saligny. E mai aproape pt tine real-ul Policolor decat realul Pan Vitan. Accesul in magazinul real Policolor e mult mi facil decat in magazinul real Cotroceni, din AFI Center. Deci, ti-l recomand de 2 ori 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *