Azi se deschide un nou hypermarket real in Bucuresti

realAzi se deschide un nou hypermarket real in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, Str. Vasile Milea, nr 4 ( intersectie cu B-dul Timisoara ).

Este cea de-a 22-a locatie real, la nivel national si ce-a de-a 3-a locatie din Bucuresti dupa Pan Vitan si Berceni. Pana la sfarsitul anului se vor mai deschide inca doua noi locatii : real Ploiesti si real Timisoara 3.

Mai jos aveti o harta a noii locatii real :

harta-buc-cotroceni-mare

Update : Am fost si eu azi, in jurul pranzului, sa vad noul magazin. In primul rand ca m-am ratacit in parcarea imensa de la subsol. Mall-ul este plin inca de praf si moloz iar lucrarile sunt departe de a fi finalizate. Inafara de hypermarket nu era deschis aproape nimic : magazine din galerii, fastfood-uri sau cafenele. Se lucra de zor la amenajare.
Tinta mea : hypermarket-ul real, unde lumea se calca – efectiv – in picioare, alergand dupa promotiile de deschidere de magazin ( 2 + 1, 3 + 1…ceva + ceva erau la aproape toate articolele din promotie ). N-am mai vazut asa aglomeratie intr-un hypermarket, de mult timp. La case erau cozi, dar macar functionau toate…asta probabil ca se va intampla doar cateva zile, revenindu-se apoi la traditia de a avea jumatate din case deschise.

Imagine0078

Ca si concluzie : mall -ul merita a fi vizitat, dar dupa ce se finalizeaza lucrarile iar hpermarket-ul real merge pe linia care l-a consacrat, adica promotii foarte agresive la deschidere. Si cred ca aceasta locatie o sa fie ajutata si de zona.

2performant.com

8 comentarii la „Azi se deschide un nou hypermarket real in Bucuresti”

  1. Duminica asta a fost “omor” la Real! Parca totul se dadea gratis, nu aveai loc sa arunci un ac. Asa ca … cale intoarsa pana se mai linistesc apele. Un prieten de-al meu a facut o comparatie grozava: “pustiu pe sosele, parca toata lumea se mutase la noul Mall.’

  2. Au si unde sa incapa masinile. E o parcare imensa la subsol, pe doua nivele. Mai exista parcare si de suprafata plus o parcare supraetajata cu doua etaje. Cred ca incap toate masinile din Dr Taberii si Militari 🙂

  3. De acord cu tine dar la ce bun daca nu puteteai sa intri in Real (de exemplu), asa de multa lume era acolo. Si in plus randurile de rafturi de acolo erau parca prea ingramadite, parca erai blocat in trafic.

  4. Iti recomand sa te duci incepand cu saptamana viitoare. Promotiile de deschidere de la real se vor fi terminat pana atunci ( produse + gratuitati ). Asta a generat traficul asta. Asa face rea-ul la orice deschidere.

  5. Ok.real Cotroceni este acum hypermarket-ul cel mai aproape de Dr Taberii. In Militari erau doua deja : Cora Lujerului si Carrefour Militari. Daca vorbim de hypermarket-uri ( preturi mai bune, parcare mare, servicii conexe, galerii etc )…la capitolul supermarket-uri sunt variante : Billa, Mega Image, Primavara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *