Next_Capitall

Best Marketing, o conferință cu și pentru oamenii curajoși din marketing și comunicare

Best Marketing, conferința Biz care se adresează oamenilor de marketing și comunicare, are loc în data de 23 mai la ARCUB și ajunge anul acesta la a VII-a ediție și își propune să fie un manifest pentru mai mult curaj în publicitatea românească. Revista Retail-FMCG.ro este partener media permanent al evenimentului.

best marketingProfesioniștii în marketing care se alătură anul acesta conferinței Best Marketing în calitate de vorbitori reprezintă companii cu puternice departamente de marketing și au coordonat campanii de brand curajoase: Coca-Cola, Avon, Pernod Ricard, Starcom, Alpha Bank.

Vremurile se schimbă, specialiștii în marketing și comunicare trebuie să iasă din zona de confort, să uite de normal și să îmbrățișeze ideile curajoase. Curajul este arma secretă a omului de marketing și ne propunem ca prin acest eveniment să insuflăm curaj în strategiile de marketing din România,” spune Marta Ușurelu, redactor șef revista Biz.

În cadrul conferinței se va lansa o nouă ediție a Anuarului Directorilor de Marketing din România. Cartea reunește peste 150 dintre cei mai importanți directori de marketing din România, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor și coordonează campanii de marketing.

Pe 23 mai în cadrul conferinței Best Marketing specialiștii din industrie îi mai pot întâlni pe:

  • Tiberiu Mercurian, Director de Marketing, Alpha Bank 
  • Andreea Lupu, Strategy & Innovation, Director Starcom
  • Cristina Avram, Brand & Communication Marketing Manager, Fabryo – Atlas
  • Radu MoldovanPetruț, Director de marketing, Pernod Ricard România
  • Miruna Smeureanu, Marketing Director, Coca-Cola Romania
  • Denis Mirea, Brand Communication & Advertising Manager SEE, AVON
  • Alex Bordei, Director of Product & Development Bigstep
  • Răzvan Mătășel, Managing Partner, Arsenoaiei & Mătășel
  • Răzvan Orbulescu, Director de Marketing FrieslandCampina România

Un invitat care cu siguranță va aduce un plus de valoare conferinței este Mihai Coliban, Creative Freeman. Arhitect, apoi art director, designer și director de creație, Mihai are zece ani de publicitate în România, nouă în Rusia, patru luni în Ungaria. De trei ani, locuiește în Londra și până acum a lansat două businesuri proprii, iar pe al al treilea îl are în pregătire.

Biz

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Business-ul Biz înglobează revista Biz, o divizie puternică de organizare evenimente, servicii de content marketing pentru clienții săi și o divizie dedicată studiilor de piață. Biz s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Best Marketing, o conferință cu și pentru oamenii curajoși din marketing și comunicare
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: