BILLA România anunță deschiderea primului magazin la Tîrgu-Mureș

Noul magazin din Tîrgu-Mureş se află pe Bulevardul 1848 nr. 46A şi pune la dispoziţia mureşenilor un spaţiu de vânzare de 840 mp, unde se găsesc peste 7000 de articole. Odată cu inaugurarea magazinului, reţeaua naţională a ajuns la 64 de unităţi.

Magazinul BILLA din Tîrgu-Mureş se deschide cu o promoţie specială de care clienţii vor putea beneficia până pe data de 4 iulie: pentru cumpărături de peste 50 de RON vor primi un bon valoric de 10 RON pe care îl vor putea folosi pentru noi cumpărături în magazin.

„Ne bucurăm că a venit momentul deschiderii primului magazin BILLA din Tîrgu-Mureş, un oraş pe care ne doream demult să îl marcăm pe harta reţelei noastre naţionale. Mureşenii vor putea de acum să se bucure de produsele şi serviciile BILLA România şi sunt convinsă că vor fi încântaţi de întreaga experienţă de cumpărături.”, a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România. 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA România anunță deschiderea primului magazin la Tîrgu-Mureș

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: