Next_Capitall

BILLA România și-a deschis porțile pentru copiii de la British School of Bucharest

billa-logoBILLA România a fost gazda vizitei unui grup de şcolari de la British School of Bucharest în magazinul Billa – Barbu Văcărescu, cu scopul de a-i familiariza pe aceştia cu modalitățile prin care pot alege cele mai sănătoase şi proaspete alimente dar și pentru a înţelege necesitatea lor în viaţa de zi cu zi.

Iniţiativa face parte dintr-un program educaţional pentru şcolari privind alimentația sănătoasă, pe care BILLA România îl sprijină printr-un parteneriat cu British School of Bucharest. BILLA România consideră nutriţia copiilor foarte importantă, mai ales când aceştia se află într-o etapă de creştere şi dezvoltare, motiv pentru care încearcă să-i îndrume către produsele sănătoase.

“Ne bucurăm de colaborarea cu British School of Bucharest, alături de care putem contribui la educația elevilor încă din primii ani de şcoală, mai ales într-o perioadă în care mâncarea mai puțin sănătoasă este foarte accesibilă pentru copii. BILLA oferă o gamă largă de produse proaspete ce vin în ajutorul familiilor dornice să ofere copiilor o alimentație în concordanță cu vârsta şi nevoile lor.” a declarat Sabin Fane, Director Marketing BILLA România.

Copiii participanţi la eveniment fac parte din grupa pregătitoare, având vârste cuprinse între cinci și şapte ani. Ei au avut posibilitatea de a vizita următoarele zone din cadrul magazinului: brutărie şi panificație, lactate, carne dar și zonele în care şi-au putut cântări singuri produsele.

“Pentru noi acest parteneriat cu BILLA România înseamnă un pas în plus în educarea elevilor cu privire la un stil de viaţă sănătos și la o alimentația echilibrată. Elevii care au participat la acest eveniment au avut acces la toată gama de alimente disponibile dar şi la modalitățile în care pot alege cele mai bune produsele pentru ei. Cu toţii ştim că preferinţele alimentare se formează încă din copilărie şi persistă aproape toată viaţa, de aceea considerăm foarte important să oferim copiiilor opţiuni variate astfel încât să deprindă obiceiuri alimentare sănătoase” declară Jo Puddy Wells, Director al British School of Bucharest.

Parteneriatul dintre BILLA România şi British School of Bucharest reprezintă partea practică a cursurilor de gătit ce au loc în cadrul școlii, prin care elevii înţeleg ce înseamnă o alimentaţie corespunzătoare, cum pot fi consumate o varietate de alimente atâta timp cât dieta rămâne variată, echilibrată şi este consumată în cantităţi moderate

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA România și-a deschis porțile pentru copiii de la British School of Bucharest
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: