Biroul Comercial al Ambasadei Austriei la București a organizat „Austria Show Case”

Biroul Comercial al Ambasadei Austriei la București a organizat ieri, 6 septembrie 2012,  evenimentul Austria Show Case (ASC) – „Produse alimentare și băuturi” de proveniență austriacă.

În cadrul evenimentului, 36 de firme austriece și-au prezentat  produsele în fața publicului de specialitate din domeniul comercial.  Totodată, au fost prezentate pieței românești produse alimentare și băuturi.

De asemenea, la eveniment a fost prezentă o delegație austriacă la nivel înalt condusă de dl. Josef Domschitz, Asociația Industriei de Produse Alimentare și Băuturi din cadrul Camerei Economice a Austriei.

În prezent, în România sunt reprezentate mai multe mărci austriece, precum: Agrana, Schlumberger, Red Bull, Kandia, Käsehof, Kotanyi, Pfanner, Rauch, Vöslauer și altele. Scopul acestui eveniment a fost acela de a poziționa noi firme austriece și produsele lor în România, de a iniția noi colaborări și de a stabili legături comerciale între firmele austriece și cele românești.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,070 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Biroul Comercial al Ambasadei Austriei la București a organizat „Austria Show Case”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: