Biz Innovation Forum – inovații și modele de business care schimbă lumea

Evenimentul Biz Innovation Forum, organizat de Revista Biz, se va desfăşura în data de 10 Aprilie la ARCUB Gabroveni, Str. Lipscani nr 84-90, sector 3, Bucureşti. 

Biz Innovation ForumEvenimentul îşi propune an de an să îi prezinte pe acei inovatori din companiile care dictează noile reguli ale economiei, pentru că inovația face diferența între lideri și manageri.

Conferința reunește reprezentanți ai industriei ITC, investitori, directori de dezvoltare, consultanți în inovație, antreprenori și cercetători, într-o dezbatere despre cloud, mobile, inteligență artificială și Internet of Things (Iot).

De la companii care investesc în cercetare și în dezvoltarea de produse și software care să ne protejeze sănătatea, să reducă și să eficientizeze timpul de lucru sau să ofere noi soluții în supravegherea inteligentă dar și în marketing și publicitate, până la noua generație de inventatori care pun România pe harta lumii, alături de cei care modelează viitorul într-o economie tot mai digitalizată, vorbitorii la acest eveniment vă vor deschide ochii și mintea către o întreagă lume de oportunități.

Dintre vorbitorii conferinței îi amintim pe: Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia; Cornel Amariei, Inventator, Antreprenor; Răzvan Țapu, Senior Manager Business Development & Strategic Initiatives, Stefanini; Magda Ropotan, Consultant în inovație; Cosmin Nicula, Co-founder, VisageCloud; Branislav Bibic, Managing Director, Philip Morris România; Ionuț Budisteanu, Inventator, Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence, Președinte ANIS.

Evenimentul  va avea loc pe 10 Aprilie 2017, la ARCUB, București. Mai multe detalii regăsiți pe site-ul evenimentului Biz Innovation Forum.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *