Ce retaileri alimentari din România au campanii de Black Friday?

În retailul alimentar din România, retailerii Carrefour, Auchan, Metro Cash & Carry, Selgros și dm (drogerie markt) au campanii de Black Friday în această perioadă din an, dedicată reducerilor. Deși dețin magazine online, retailerii Mega Image și cora au ales să nu desfășoare nicio campanie de Black Friday în 2019. Retailerii Profi, Lidl și Penny Market nu operează încă un magazin online în România.

Carrefour

Carrefour România aduce în acest an de Black Friday reduceri de preț la categorii de produse precum: electrocasnice, audio-video, IT&C, fashion (brandul propriu TEX), jucării, articole pentru bebeluși, casă si grădină, auto, cosmetice, sport, timp liber etc.

Black Friday

Carrefour își invită clienții să acceseze online campania de Black Friday, până pe data de 27 noiembrie 2019, în limita stocurilor disponibile.

Mai multe informații pe: www.campanii.carrefour.ro/black-friday.

Pregătește-te de Black Friday!

Auchan

Retailerul Auchan desfășoară o campanie de Black Friday în această perioadă la produse din categorii precum: electronice, electrocasnice, auto brico, îngrijire personală, articole pentru bebeluși și jocuri și jucării. Concret, în perioada 6 – 19 noiembrie 2019, Auchan pune la dispoziția clienților săi, online, o ofertă de produse din categoriile: electronice, electronice, home & deco, brico, auto, îngrijire personală, articole pentru bebeluși, jocuri și jucării, în limita stocurilor disponibile.

Mai multe informații pe: www.auchan.ro/store/home.

Metro Cash & Carry

Retailerul Metro Cash & Carry desfășoară o campanie de Black Friday în această perioadă în magazinele fizice. Concret, în perioada 1 – 30 noiembrie 2019, Metro Cash & Carry pune la dispoziția clienților săi o ofertă cuprinzătoare de produse în limita stocurilor disponibile.

Mai multe informații pe: www.metro.ro/ofertele-zilei/oferte-black-friday

Selgros Cash & Carry

Retailerul Selgros Cash & Carry aduce de Black Friday o gamă largă de produse din categoriile: electronice, electrocasnice, accesorii de bucătărie, jucării etc. Perioada de reduceri este de pe 8 noiembrie 2019 până pe 21 noiembrie 2019.

Mai multe detalii pot fi găsite pe: www.selgros.ro/catalog/

Alte campanii de Black Friday

dm drogerie markt va lansa Giving Friday pe 29 noiembrie, în locul zilei de Black Friday, donând 5% din vânzările totale din acea zi. Giving Friday va avea loc în toate magazinele fizice ale retailerului.

Mai multe detalii pot fi găsite pe: www.dm-drogeriemarkt.ro/

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *