Cea de-a V-a editie a Festivalului tehnologiei, Bucharest Tech Week, va avea loc în perioada 18 – 23 mai 2021

Bucharest Tech Week, festivalul organizat de UNIVERSUM Events, care transformă de cinci ani Bucureștiul în capitala tehnologiei, revine anul acesta, cu o spectaculoasă ediție adaptată condițiilor aparte în care funcționăm. “BUCUREȘTI. INIMA TEHNOLOGIEI” este conceptul care își propune săreunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie. MyConnector este o platformă complexă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți. Cognizant Softvision va fi Partener Principal al Bucharest Tech Week. Retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

Bucharest Tech Week6 Business Summits (18 – 21 mai)

Adaptarea la mediul online a celui mai îndrăgit festival al tehnologiei din România a păstrat structura bine-cunoscută din anii anteriori. Între 18 și 21 mai vor avea loc șase BUSINESS SUMMITS, conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali.

Cele șase summit-uri tematice organizate în acest an – Innovation, HR Masters, Fintech, Future Retail, Java și Software Architecture – sunt dedicate profesioniștilor din domenii diverse și din toate verticalele de business. Aceștia vor afla direct de la specialiștii de top cum pot utiliza soluțiile digitale pentru a-și îmbunătăți afacerea și a ușura munca lor de zi cu zi.

Vorbitorii vor prezenta subiectele alese foarte aplicat, așadar este recomandată participarea tuturor profesioniștilor din domenii precum IT, Banking și Servicii Financiare, Telecomunicații, Auto, Healthcare & Pharma, Medical, Retail, Comerț, FMCG, Producție, Energie, Administrație, Servicii, etc., si tuturor celor care consideră că pot folosi soluții tehnologice pentru a-și crește vizibilitatea brandului sau productivitatea, a atrage mai mulți sau noi clienți, ori a găsi răspunsuri la dileme profesionale.

Teme & speakeri

Conferințele online vor fi orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali. Printre aceștia se numără celebrul JOSH LINKNER, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și speakeri americani, autor de succes și, așa cum el însuși se prezintă, un adevărat creator de probleme; MARC ABRAHAM, Head of Product – Engagement ASOS; EOIN WOODS, CTO Endava; AJIT SIVADASAN, Global Head Online Sales LENOVO; KATIE OSBERG, Global Retail Partnerships Lead, Business Communications GOOGLE.

Lista completă de speakeri

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.techweek.ro/bussinesssummits

TECH EXPO (21 – 23 mai)

TECH EXPO, parte din conceptul Bucharest Tech Week, este expoziția online de tehnologie accesibilă publicului larg ce va încheia săptămâna. Astfel, în perioada 21 – 23 Mai va putea fi vizitat cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton dedicat prezentării celor mai recente inovații din domeniu. Evenimentul va reuni peste 50 de companii globale și locale, care își vor prezenta produsele și serviciile din domeniul IT&C și al inovării. Interacțiunile și comunicarea în timp real sunt încurajate și vor fi făcute posibile prin intermediul platformei MyConnector.

NOUTATEA ABSOLUTĂ este reprezentată de cele patru scene amenajate online: Unboxing Stage, Gaming Stage, Smart Everything, Tech for Kids, unde pasionații de tehnologie, fie că sunt profesioniști din domeniul de business, antreprenori, studenți, sau pur și simplu iubitori de tehnologie și inovație pot participa la sesiuni live de unboxing, prezentări de produse și soluții tech de ultimă generație – smart-home, smart-gadgets, smart-drive, e-mobility, entertainment devices, prezentări ale celor mai noi jocuri pentru pasionații de gaming, dar și un segment dedicat copiilor, cu webinarii despre subiecte de actualitate prezentate pe înțelesul acestora.

Participarea la TECH EXPO, precum și la prezentările organizate pe cele patru scene este gratuită și se face baza înscrierii pe https://www.techexpo.ro/ .

Cognizant Softvision va fi Partener Principal al Bucharest Tech Week

În cadrul evenimentului, Cognizant Softvision va prezenta conceptul său HUBS, o nouă experiență de lucru ce permite recrutarea la nivel național a celor mai talentați specialiști IT. Modelul HUBS, alături de mesajul “The Place To Be, Now & Beyond”, se bazează pe ideea de flexibilitate, mobilitate și încredere și permite angajaților actuali, dar și viitorilor angajați ai companiei, să aleagă locul de unde vor să lucreze: de acasă, de la distanță de casă, din unul din cele cinci HUB-uri Cognizant Softvision din țară (București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare), sau de oriunde se simt cel mai confortabil.

Cognizant Softvision va prezenta, de asemenea, în cadrul Bucharest Tech Week, și Game of Pods, platforma sa de hipercreștere, inspirată din Gaming, un sistem propriu de promovare a excelenței în cadrul echipelor, ce are ca obiective principale optimizarea proceselor de lucru și dezvoltarea talentelor.

„Principiile Cognizant Softvision pun foarte mult accentul pe talentul oamenilor noștri, puterea pe care o conferă lucrul eficient în echipă, pe evolutia continuă si pe energia extraordinară generată de spiritul comunităților noastre tehnice” declară Mihai Constandis, Country Manager Cognizant Softvision România, “Participarea la acest eveniment ne va permite să sprijinim comunitățile locale și globale pe care le iubim atât de mult, să vorbim despre tehnologie si evoluție și să ne afirmăm susținerea unui viitor în care experiențele noastre vor fi mereu însoțite de soluții digitale”

Totodată, în cadrul Bucharest Tech Week, Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision va susține o prezentare

Cognizant Softvision este poziționat ca unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de produse software personalizate, care creează o experiență digitală diferită, prin care stimulează și implică consumatorii și au impact direct în dezvoltarea afacerii“, a spus Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision. „Bucharest Tech Week oferă companiei noastre o platformă optimă pentru a demonstra angajamentul puternic pe care ni l-am asumat față de piața din România, promovând în același timp importanța unui business din domeniul tehnologiei către un public divers și relevant.”

Bucharest Tech Week

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *