Business Days Lite Timisoara, un eveniment dedicat antreprenoriatului si managementului din domeniul sanatatii

In data de 10 aprilie, City Business Centre va gazdui la Timisoara, lansarea primei editii Business Days Lite, un proiect pilot din seria de 4 editii organizate anul acesta la Craiova, Cluj-Napoca si Bucuresti. Ca structura si orientare, este primului eveniment din Romania focusat pe dezvoltarea abilitatilor de management si antreprenoriat in domeniul sanatatii.

Business Days Lite Timisoara se adreseaza in principal medicilor care conduc o afacere, un cabinet medical, o farmacie sau managerilor care conduc o echipa intr-un spital, clinica, cabinet, farmacie, laborator, dar si furnizorilor de servicii comexe domeniului medical (medicina muncii, echipamente medicale, IT, leasing, finaciar-bancare, asigurari medicale, auto, juridic, marketing si training).

La eveniment sunt asteptati peste 250 de participanti care vor putea fi prezenti la cele 2 conferinte si vor putea alege 2 din cele 8 workshopuri disponibile in functie de nevoile fiecaruia.

O componenta majora in cadrul Business Days Lite este interactiunea si dezvoltarea parteneriatelor, facilitate de organizatori printr-un networking de tip matchmaking. Acesta se poate realiza prin intermediul unei aplicatii software care va putea fi descarcata si disponibila la locul evenimentului, cat si prin intalniri ce pot fi stabilite in perioada de pre-eveniment in baza completarii unei fise de matchmaking si a interesului de business manifestat.

Evenimentul permite o serie da facilitati de acces si de optiuni suplimentare care pot aduce o plusvaloare experientei de participant. Detalii despre tipurile de acces, costurile asociate si optiunile suplimentare se pot obtine direct pe site-ul evenimentului pe pagina de inscrieri: lite.businessdays.ro/inscrieri.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Business Days Lite Timisoara, un eveniment dedicat antreprenoriatului si managementului din domeniul sanatatii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: