Business Days organizeaza a doua editie a evenimentului Leadership Summit

LeadershipSummitIn data de 22 mai 2013, Business Days organizeaza a doua editie a evenimentului Leadership Summit, probabil cel mai important eveniment dedicat leadershipului din Romania, care va avea loc la Centrul de Evenimente Alexander in Bucuresti.

Leadership Summit strange laolalta opt dintre cei mai buni speakeri din Romania: Adrian Florea, Andy Szekely, Diana Vitan, Bogdan Comanescu, Amalia Sterescu, Silviu Hotaran, Eusebiu Burcas si Sorina Bradea.

Ca mod de desfasurare, evenimentul este gandit in doua parti de desfasurare: in prima parte vor fi prezentari despre leadership pe teme actuale si de interes, iar in partea a doua fiecare dintre cei opt speakeri vor aduce cate un invitat, leader autentic intr-un anumit domeniu de activitate, caruia ii vor lua un interviu incercand sa scoata in relief cele mai relevante lucruri si ingrediente de reusita din activitatea lor ca leaderi.

Temele care vor fi abordate in cadrul prezentarilor sunt de actualitate din leadership, viziune, principii, valori, schimbare, motivare, inspirare, performanta si mostenire. Evenimentul este dedicat tuturor celor care sunt preocupati sa-si dezvolte abilitatile de conducator, de leader si stiu ca leadershipul este o disciplina care trebuie alimentata constant, managerilor generali, managerilor executivi, managerilor de echipe, tuturor celor preocupati de dezvoltarea personala, de interactiune si de business networking cu oameni de calitate care cauta sa-si creasca zi de zi abilitatile si competentele.

Incrierile se pot face la leadership.businessdays.ro.

Leadership Summit este un eveniment organizat de Adesco (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Business Days organizeaza a doua editie a evenimentului Leadership Summit
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: