Business Days organizează seminarul intitulat „Excellence in Quality and Process Improvements”

ExcellenceÎn data de 23 mai 2013, Business Days organizează la București seminarul intitulat “Excellence in Quality and Process Improvements” în colaborare cu Asociația Americană Lean Six Sigma (www.lssiap.org) și Ascendis Process Management. Evenimentul va fi găzduit de Hotel J.W. Marriott.

Invitatul special este Forrest W.Breyfogle, specialist considerat în prezent ca fiind numărul 1 mondial în îmbunătățirea proceselor în organizații, recent laureat cu titlul de Quality Man of the Year în USA. Metodologia sa, Integrated Enterprise Excellence System, este cea mai avansată pe plan mondial, permițând, prin aplicarea ei judicioasă, creșterea spectaculoasă a performanței organizațiilor.

Într-un recent articol, intitulat „Avoiding Company Decline”, Forrest Breyfogle arată cum insuccesul unor companii vine din modul inadecvat în care acestea își stabilesc sistemul de indicatori, în raport cu strategiile organizațiilor respective. Seminarul de la Bucuresti va urmari aspectele implementării strategice ale sistemului de indicatori, de la fazele generale ale viziunii, misiunii și valorilor companiei, până la punerea efectiv în practică a strategiei, tradusă într-un sistem adaptat, simplu, performant.

Temele abordate sunt concepute pentru a oferi conducătorilor de organizații, antreprenorilor, directorilor financiari, tehnici, de operațiuni, de calitate, o imagine asupra ultimelor tendințe pe plan global în îmbuntățirea proceselor și managementul afacerii.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat la adresa: excellence.businessdays.ro.

Modalitățile de acces la eveniment sunt flexibile și variate, costurile de participare permit accesul atât pentru tichete de tip Basic cât și pentru tichete de tip Premiunm. Toate tichetele sunt de tipul multi pass.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,101 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Business Days organizează seminarul intitulat „Excellence in Quality and Process Improvements”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: