BUYER POINT INTERNATIONAL, un eveniment de bricolaj adresat și retailerilor FMCG

Pe fondul redeschiderii apetitului românilor pentru renovarea caselor şi într-o piaţă a construcţiilor care a început să se dezgheţe vizibil, retailerii specializaţi de bricolaj dar şi categoriile de bricolaj ale retailerilor nespecializaţi din România au început să se extindă şi să îşi diversifice gama de produse.

2În acest context, piaţa de bricolaj din România are un mare potenţial de creştere, din aceasta piaţă făcând parte şi retailerii FMCG care au şi dezvoltă o categorie de bricolaj, mai exact retailerii tip cash & carry şi hypermarketurile: Metro, Selgros, cora, Carrefour sau Auchan. Acestora li se alătură retailerii online nespecializati dar care au, de asemenea, categorii de bricolaj pe care le dezvoltă.

Revista BricoRetail.ro dedică evenimentul de bricolaj BUYER POINT INTERNATIONAL şi acestor retaileri, eveniment care se va desfăşura la Bucureşti, în data de 24 noiembrie 2015, la Hotel Intercontinental, locul de întâlnire al ofertei producătorilor italieni cu achiziţia din România.

După succesul evenimentului BUYER POINT de la Milano, din 12-13 mai 2015, organizat de către grupul editorial italian Collins srl în parteneriat cu revista BricoRetail.ro, unde a participat o importantă delegaţie din România, a aparut ideea organizării unui astfel de eveniment şi la Bucureşti unde se va pune în practică un concept foarte aplicat, acela de a aduce în acelaşi loc, într-o singură zi, cererea cu oferta, în contextul pieţei libere europene din care face parte şi România.

Peste 50 de producători din industria de bricolaj (DIY) din Italia, dintre care aproape 40 de producători complet noi pentru piaţa din România, vor fi prezenţi la Bucureşti pe data de 24 noiembrie 2015, în cadrul sălii Ronda a hotelului Intercontinental, unde vor exista 50 de posturi (mese) unde aceştia vor fi pregătiţi cu mostre, cataloage şi alte materiale pentru discuţii cu managerii de achiziţii din România.

Pe de altă parte, la eveniment sunt aşteptaţi managerii de achiziţii de la companii de retail (specializati sau nu), incluzând aici şi retailerii online, companii de import şi distribuţie din piaţa de bricolaj din România.

Participarea managerilor de achiziţii din România este gratuită pe toată durata evenimentului la care se adaugă o surpriză din partea organizatorilor. Detalii de participare şi de ordin organizatoric se pot solicita la adresa de e-mail: revista@bricoretail.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

2 comentarii la „BUYER POINT INTERNATIONAL, un eveniment de bricolaj adresat și retailerilor FMCG”

  1. Pingback: Auchan, cora, Carrefour, METRO si Selgros vor participa la evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL

  2. Pingback: BUYER POINT, un eveniment B2B de bricolaj adresat și retailerilor FMCG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *