Carrefour Romania a lansat astăzi Filiera Calității pentru cartofi

Carrefour România a lansat astăzi Filiera Calitatii pentru cartofi, cea de-a patra, după filiera pentru porc, păstrăv şi morcovi. De 19 ani, grupul Carrefour propune clienţilor săi produsele Filierei Calităţii Carrefour, produse proaspete şi tradiţionale, gust autentic şi numără peste 650 de filiere la nivel mondial, în parteneriat cu peste 25.000 de producători.

Filiera Calităţii Carrefour se înscrie în inima strategiei de dezvoltare durabilă a grupului Carrefour centrându-şi valorile pe respect: respectul faţă de consumator, faţă de tradiţie şi faţă de mediul înconjurator.

În România, Carrefour a lansat astăzi, 3 noiembrie 2011, cea de-a patra Filieră a Calităţii Carrefour, ca răspuns la creşterea riscurilor din industria alimentară, în ceea ce priveşte produsele agricole, oferind un angajament al calităţii pentru cartofi.

Această lansare este cu atât mai importantă, cu cât promovarea producţiei agricole româneşti şi stabilirea de relaţii comerciale durabile cu mediul agricol din România este o prioritate pentru Carrefour România. Carrefour vizează să ofere clienţilor cât mai multe produse româneşti şi să importe doar atunci când nevoile consumatorilor nu pot fi satisfăcute de furnizorii români.

Scopul principal al Filierei Calităţii Carrefour este de a oferi clienţilor garanţia unor produse naturale, benefice pentru sănătate şi cu un nivel de calitate controlat dar şi să încurajeze dezvoltarea producătorilor români, care valorizează patrimoniul natural românesc.

Cartofii ce pot fi găsiţi de acum în toate hipermarketurile Carrefour nu sunt trataţi chimic sau modificaţi genetic şi au un gust deosebit de bun şi natural.

Partenerul nostru în respectarea calităţii Carrefour pentru producţia de cartofi este societatea Producţie Agrico – M, companie românească ce respectă standardele internaţionale de calitate. Rezultatul este o producţie superioară, cu o calitate şi savoare deosebită, sănătoasă pentru consumator şi amintind de legumele romaneşti de odinioară.

SC. PRODUCTIE AGRICO-M SRL este organizată ca o fermă de familie de producţie vegetală, cu suprafaţa de teren de peste 300 hectare de teren arabil, în depresiunea Tg. Secuiesc . Anual se cultivă 100 ha cu cartofi , alături de culturile de rotaţie – grâu , răpită şi muştar pentru sămânţă. Fermă funcţionează conform standardelor de mediu, sanitare şi sanitar-veterinare impuse de legislaţia naţională şi internaţională. Unitatea posedă certificarea GLOBAL G.A.P. care atestă transabilitatea fiecărui lot, şi conferă siguranţă alimentară celor care consumă acest cartof .

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,072 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour Romania a lansat astăzi Filiera Calității pentru cartofi
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandari
%d blogeri au apreciat: