Carrefour Romania deschide in septembrie 2011 un nou hipermarket in Bucuresti

Carrefour Romania a anuntat azi ca va deschide in Bucuresti, in septembrie 2011, un nou magazin: Carrefour Colosseum. Acesta va fi cel de-al 24-lea hipermarket al Grupului in Romania si cel de-al 8-lea in Bucuresti. Cel de-al 25-lea hipermarket va fi deschis in Botosani, in luna octombrie a 2011.

Colosseum va fi cel mai mare mall din Europa si va include, pe o suprafata totala de 190.000 mp, un centru comercial si un parc de retail autonom, cu 480 de magazine si peste 10.000 locuri de parcare gratuite. Terenul destinat noului proiect, cu o suprafata de peste 600.000 mp se intinde de-a lungul Sos. Chitilei, in sectorul 1, in zona de nord a Bucurestiului. Investitia totala care depaseste 350 milioane de euro, va crea peste 5.000 de locuri de munca.

Dezvoltatorul proiectului, compania Nova Imobiliare, a anuntat livrarea proiectului in doua etape. Cea dintai presupune finalizarea parcului de retail de 53.000 m2, finantat de Bank of Cyprus. Lista chiriasilor include nume mari precum Carrefour si Altex, dar si primul magazin de bricolaj Leroy Merlin din Romania. Lucrarile la parcul de retail sunt in derulare, deschiderea fiind programata pentru septembrie 2011. Agentii King Sturge si Jones Lang LaSalle intermediaza inchirierea ultimelor spatii comerciale disponibile.

In a doua etapa a proiectului, va fi deschis mallul, cu o suprafata de 137.000 mp. Acesta va include o zona de food court magnifica, lucrata in marmura si inundata de lumina naturala, 12 sali de cinema, 20 de piste de bowling, numeroase restaurante elegante si 3 bulevarde comerciale : Via Milano, care va oferi marcile cele mai populare, Corso Capri, care va satisface nevoile adolescentilor si tinerilor preocupati de moda si Bulevardul Bellini, o destinatie de lux dedicata marcilor exclusiviste. Vizitatorii sunt asteptati la cumparaturi si distractie in noul mall, din 2013.

“Constructia parcului de retail marcheaza debutul proiectului, iar noi suntem extrem de incantati sa deschidem centrul comercial pentru public in 2011. Odata terminat, Colosseum va plasa Bucurestiul pe harta shopping-ului european. Multumita arhitectilor de renume international de la Leach Rhodes Walker si managerului de proiect si costuri Gardiner & Theobald, nu numai anvergura proiectului va fi impresionanta, ci si calitatea designului si materialelor utilizate. Toate acestea, alaturi de o retea de acces eficienta, care include pasaje rutiere subterane si linii de autobuz si tramvai, vor face din Colosseum destinatia favorita pentru cumparaturi si distractie.” Panico Panayi, Director Nova Imobiliare.

“ Cel de-al 8-lea hipermarket Carrefour din Bucuresti, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 8.000 m2 si care va fi deschis in parcul de retail Colosseum, va raspunde nevoilor bucurestenilor din nordul capitalei si se va prezenta clientilor intr-un spatiu modern si respectand in totalitate aceeasi strategie de a oferi cele mai mici preturi zilnic, pentru toate produsele. Noul magazin reprezinta pentru grupul Carrefour in Romania, dovada continuarii expansiunii pe marele format, dar aceasta noua deschidere inseamna de asemenea dezvoltarea acestei zone si noi locuri de munca create in oras. Tot in 2011 ne extindem si in tara, cu un al doilea hipermarket in acest an, la Botosani, deschidere, prevazuta pentru luna octombrie.” Patrice Lespagnol, Director Executiv Carrefour Romania.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *