Carrefour România susține Proiectului Banca de Alimente

Carrefour România a lansat în luna aprilie 2011, o nouă campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la susţinerea Proiectului “Banca de Alimente”, al Crucii Roşii Române. Cunoscut deja clienţilor noştri, încă de la lansarea sa în septembrie 2009, misiunea acestui proiect umanitar este de a oferi hrană persoanelor vulnerabile: familii fara venituri sau cu venituri foarte mici, persoane vârstnice, familii numeroase, familii monoparentale, persoane fără adapost, persoane cu dizabilităţi, persoane care suferă de boli cronice, tineri proveniţi din centre de plasament.

Proiectul Banca de Alimente s-a bucurat de susţinerea publicului larg, care a donat în primul an de proiect, peste 190.000 de kilograme de alimente ce au fost deja distribuite persoanelor afectate de foame şi sărăcie din toate zonele tarii. Întrucât în ultima perioada de timp numărul cererilor de sprijin primite din partea persoanelor vulnerabile, a crescut considerabil, Carrefour România şi Crucea Roşie Română, fac din nou apel la generozitatea clienţilor Carrefour. In lunile aprilie si mai, angajaţii Carrefour şi voluntarii CRR vor distribui pliante şi vor oferi informaţii tuturor celor interesati să ajute cu hrană familiile nevoiaşe.

“Contăm pe sprijinul comunităţii locale, din fiecare judeţ, pentru a colecta alimente şi a le distribui cât de repede posibil către familiile care au nevoie de hrană. Le mulţumim celor ce donează alimente în magazinele Carrefour şi ne ajută să oferim un trai mai bun persoanelor dezavantajate”, a declarat directorul general al Crucii Roşii Române, dnul Ioan Silviu Lefter.

În prezent, proiectul Banca de Alimente se desfasoară în 23 de hypermarketuri Carrefour din Arad, Braila, Braşov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava şi Drobeta Turnu Severin, precum şi in supermarketul Carrefour Market din Bacău. Alimentele colectate în aceste judeţe sunt distribuite şi în celelalte localităţi din ţară către persoanele nevoiaşe.

Carrefour România alături de Crucea Roşie Română prin proiectul Banca de Alimente luptă împotriva foamei şi a consecinţelor acesteia aducând hrană şi speranţă în casa fiecărui om sărac.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,035 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Carrefour România susține Proiectului Banca de Alimente
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: