Carrefour serbează parteneriatul de 11 ani cu Loteria Română

Începând din luna iunie, “Lozul Aniversar Carrefour” este noul produs loteristic pe care C.N. “Loteria Română” S.A. în parteneriat cu CARREFOUR ROMÂNIA îl lansează pe piaţa jocurilor de noroc pentru români.

LOZUL ANIVERSAR CARREFOUR poate fi găsit începând din această lună în toate hipermarket-urile Carrefour  din ţară precum şi în agenţiile loto.

Lansarea lozului Aniversar Carrefour la începutul verii este unul dintre evenimentele prin care Loteria Română şi Carrefour România consolidează parteneriatul pe care îl au de peste 4 ani. Clienţii Carrefour România s-au bucurat de jocurile loteristice tradiţionale oferite de Loteria Română, de serii de lozuri comercializate la orice casă de marcat din cele 25 de hipermarketuri Carrefour.

Cu numai 2 lei pentru consacratul loz in plic adaptat timpurilor moderne, Loteria Română şi Carrefour România oferă jucătorilor şi clienţilor lor, care aleg să-şi petreacă o parte din timpul liber într-un mod plăcut, la cumpărături, câştiguri importante prin premiile puse in joc.

Cele aproape 340 de mii de premii care ajung in toate colturile tarii sunt oferite de Loteria Romana si Carrefour Romania si se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa joace si au sansa sa deschida un loz in plic CASTIGATOR.

Va asteptam sa participati si sa fiti printre castigatorii premiilor puse in joc, marele premiu fiind de 100.000 lei.

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour serbează parteneriatul de 11 ani cu Loteria Română”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *