Cea de-a doua editie a Conferintei IFS – Productie, Logistica, Import, Retail

Reprezentantii companiilor din intreg lantul comercial, de la producator la retailer, atat din sectorul alimentar cat si cel nealimentar, sunt asteptati sa participe la cea ce a doua editie a Conferintei IFS – Productie, Logistica, Import, Retail, care va avea loc pe data de 27 Mai, la Bucuresti, Hotel Ramada Parc.

Cele mai noi modificari privind IFS Logistics se vor aplica din septembrie 2014. Din partea IFS au confirmat participarea in calitate de speakeri Stephan Tromp, IFS Management GmbH si Marek Marzec, IFS Management CEE.

Web-Conf5D-459Evenimentul este dedicat prezentarii ultimelor noutati despre standardele IFS care se vor aplica de la 1 septembrie 2014. Temele abordate in cadrul conferintei se refera la: actualizarea standardului IFS Food v.6, principalele cerinte ale standardului IFS Logistics 2.1 din punctul de vedere al marilor retaileri; cerinte ale standardelor IFS Food Global Markets, IFS HPC si IFS Food Store.

Implementarea standardelor IFS pe tot lantul de productie si distributie a bunurilor de larg consum conduce la cresterea afacerilor si la asigurarea sigurantei produselor. In acest sens, vor fi prezentate studii de caz despre cum au ajutat standardele IFS ca producatorii polonezi sa devina unii dintre cei mai activi exportatori ai Europei, iar reprezentantii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vor aduce informatii despre programele Statului cu privire la sprijinul acordat producatorilor si exportatorilor din Romania.

Participantii vor avea oportunitatea de a afla cum se poate realiza certificarea de grup pentru standardul IFS Logistics 2.1 si ca acest standard IFS se refera si la furnizorii de servicii de depozitare si transport, atat pentru produse alimentare, cat si pentru produse nealimentare. Standardul este aplicabil pentru toate tipurile de transport: camioane, furgonete, trenuri, nave, avioane si toate celelalte mijloace de transport.

Conferinta ofera participantilor ocazia interactivitatii cu principalii actori din domeniu, in cadrul meselor rotunde, pe teme specifice de interes, care se vor desfasura in a doua parte a evenimentului.

Mai multe detalii despre Agenda, costuri si inregistrare eveniment, gasiti aici sau se pot solicita la adresa: office@inaq.ro.

Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

retail-FMCG

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Cea de-a doua editie a Conferintei IFS – Productie, Logistica, Import, Retail

Spune-ți părerea

  1. […] INAQ Consulting si IFS Management GmbH organizează pe 27 mai, la Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Conferinţei IFS dedicată ultimelor noutăţi despre standardele IFS, care se vor aplica de la 1 septembrie 2014, IFS – PRODUCŢIE, LOGISTICĂ, IMPORT, RETAIL. […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: