Cea de-a treia ediție a competiției de artă culinară METRO Chef și-a desemnat câștigătorii

  • de

Cea de-a treia ediție a competiției de artă culinară METRO Chef și-a desemnat câștigătorii. În perioada 1-3 octombrie, nouă echipe au reușit să impresioneze juriul și au câștigat competiția METRO Chef 2013.

MC3Marea Finală din 1-3 octombrie s-a desfășurat la Centrul de Pregătire în Gastronomie de la METRO Militari și a fost împărțită pe specificuri culinare. Fiecare categorie METRO Chef a răsplătit cele mai pricepute trei echipe, cu premii în bani în valoare totală de 87.500 de lei, la care se adaugă vouchere de cumpărături în valoare totală de 11.500 de lei (TVA inclus).

“Anul acesta, bucătarii au dat dovadă de un nivel foarte ridicat de competitivitate și au gătit cu multă pasiune. Au existat echipe care au câștigat premii la mai multe categorii, demonstrând competențe remarcabile în specificuri culinare diferite. Îi felicităm pe toți participanții competiției METRO Chef 2013 și le mulțumim tuturor pentru pasiunea de care au dat dovadă. Le mulțumim tuturor membrilor juriului că sunt alături de noi și de clienții noștri din domeniul ospitalier”, a declarat Dușan Wilms, Director General METRO Cash & Carry România.

Care au fost câştigătorii celei de-a treia ediţii a Metro Chef şi componenţa juriului marii finale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *