Cifre la cald despre Anuga, cel mai important târg de food din lume (galerie foto)

Anuga, cea mai importantă expoziţie de food din lume, desfăşurată la Koln, Germania, şi-a închis porţile ieri, 14 octombrie, după un maraton de 5 zile la care au participat peste 160.000 de vizitatori din 192 de ţări.

IMG-0135 (Copy)La ediţia de anul acesta a Târgului de Food Anuga – ediţia cu numărul 33 – au participat 7.063 de companii din 108 țări, expunând produse şi preparate din carne, produse de morărit, panificaţie şi patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/fructe, produse Bio, sucuri naturale, etc pe o suprafaţă totală de expunere de 284.000 de mp.

La Anuga au fost 769 de expozanţi din Germania şi 6,294 expozanţi din toată lumea.

România a fost reprezentată de 50 de firme din domeniul industriei agroalimentare, care au expus pe o suprafaţă de peste 700 mp.

Următoarea ediţie a târgului Anuga va avea loc în perioada 7 – 11 Octombrie 2017.

Galerie foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Cifre la cald despre Anuga, cel mai important târg de food din lume (galerie foto)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Transavia, cel mai mai mare producător de carne de pui din România a fost prezentă la târgul Anuga, cel mai important eveniment expozițional internațional dedicat industriei […]

    Răspunde
  2. […] participarea companiei Transavia la Târgul de food Anuga: Interesul pentru carnea proaspătă de pui din România a crescut considerabil pe piața de […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: