Cititorii revistei retail-FMCG.ro pot achiziționa bilete la evenimentul București Business Days cu 15 % discount

În perioada 10-11 decembrie, va avea loc la Bucureşti, la sediul Universităţii Româno-Americane, cea de-a 13-a ediţie din suita evenimentelor Business Days. Sunt asteptaţi peste 800 de participanţi  reprezentanţi ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri şi specialişti.

Cititorii revistei retail-FMCG.ro pot achiziţiona bilete la evenimentul Bucureşti Business Days cu 15 % discount, folosind codul de discount FMCG15. Există mai multe tipuri de bilete de acces, după nevoile şi posibilităţile fiecăruia. Înscrierile se fac aici.

Revista retail-FMCG.ro, partener media al evenimentului Bucureşti Business Days, oferă şi o invitaţie gratuită cititorilor săi.

bd-102Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un răspuns  la întrebarea „Care este principalul motiv pentru care doreşti să participi la evenimentul Bucureşti Business Days?”  la adresa de e-mail revista@retail-FMCG.ro . Răspunsurile trebuie trimise până cel târziu luni, 9 decembrie, ora 12.00, iar cel mai argumentat şi mai interesant răspuns va fi premiat cu o invitaţie gratuită la eveniment!

De ce ai dori să fii la Bucureşti Business Days? Iată unul dintre motive:

Unul dintre cele mai puternice instrumente de generare de oportunităţi de afaceri oferite de evenimentele Business Days este aplicaţia de match-making denumită generic “meet-me”, care oferă următoarele beneficii:

– acces la baza de date cu ceilalţi participanţi;

– posibilitatea de căutare, filtrare, sortare a bazei de date după 4 criterii: domeniu de activitate, companie, nume, funcţia în companie;

– posibilitatea de a solicita schimb de date de contact cu orice participant, partener sau speaker;

– posibilitatea de a genera o lista de oportunităţi pe baza unor criterii de matchmaking ce pot fi introduse în timpul procesului de înscriere sau ulterior direct în aplicaţie;

– posibilitatea de a seta întâlniri în zona specială de business networking.

Marele avantaj al aplicaţiei este că poate fi folosită începând cu 3-4 zile înainte de eveniment şi încă un an post eveniment. Utilizatorii au astfel şansa să-şi desfăşoare o strategie de a contacta cât mai mulţi dintre cei pe care îi consideri potenţiali parteneri, colaboratori, salariaţi sau clienţi.

Costurile tichetelor de acces la eveniment, precum şi formularul de înscriere se găsesc pe pagina dedicată evenimentului. Tipurile de acces de tipul BASIC şi PREMIUM sunt MULTIPASS şi permit accesul la eveniment cu acelaşi badge pentru mai multe persoane, nu în acelaşi timp. Studenţii beneficiază de 50% reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de locuri. Înscrierile se mai pot face până pe 9 decembrie, ora 16.00.

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Cititorii revistei retail-FMCG.ro pot achiziționa bilete la evenimentul București Business Days cu 15 % discount
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Cititorii revistei retail-FMCG.ro pot achiziționa bilete la evenimentul București Business Days cu… […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: