Compania Selgros Cash & Carry a participat la „Let’s Do It, Romania!” 2012

La ediția din acest an a proiectului Let’s Do it Romania! compania Selgros a participat cu 858 de voluntari recrutați dintre angajații proprii. Echipele au acționat în toate județele unde compania are magazine și au colectat 4815 saci cu deşeuri menajere sau provenite din lucrări de construcţie. Pe lângă participarea voluntarilor, Selgros a oferit totodată și sprijin financiar şi logistic pentru Ziua de Curăţenie Naţională.

Acesta este al treilea an consecutiv când Selgros se implică în acest proiect de mare amploare în ceea ce privește responsabilitatea socială și a reușit să se mențină în topul naţional al numărului de voluntari mobilizaţi, o performanţă atinsă şi în 2011, atunci când compania a fost premiată de către echipa de organizare „Let’s Do It, Romania!”, pentru mobilizarea celui mai mare număr de participant, 710, la nivel naţional.

Compania Selgros Cash&Carry România este din anul 2001 unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și face parte din grupul elvețian TransGourmet Holding SE.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Compania Selgros Cash & Carry a participat la „Let’s Do It, Romania!” 2012
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: