Competiția Metro Chef, într-un nou format

METRO Chef a dat startul înscrierilor la competiţia din 2013, acum într-un nou format. Până în acest moment, la cea de-a 3-a ediţie de artă culinară Metro Chef, s-au înscris peste 30 de echipe de bucătari. Toate echipele selectate în competiţie vor beneficia de sesiuni speciale de pregătire cu specialişti de renume.

metro chef-1

Anul acesta, METRO Cash & Carry România a lansat METRO Chef într-un nou format, propunându-şi să se adreseze mai multor categorii de clienţi din segmentul HoReCa. Printr-o nouă abordare a etapelor de selecţie şi a finalei, în funcţie de specificul gastronomic, METRO Chef 2013 adăugă pe lista companiilor care pot participa în competiţie, cantine şi companii de catering. În plus faţă de ediţiile precedente, ediţia din acest an oferă tuturor participanţilor sesiuni de pregătire de o zi, susţinute de către membrii juriului.

„Editia a treia METRO Chef continuă anul acesta, într-o nouă abordare, spre a veni în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor noştri din domeniul ospitalier. Pe lângă o segmentare diferită a etapelor de competiţie în funcţie de specificul gastronomic, în 2013 oferim câte o zi de pregătire pentru fiecare echipă înaintea sesiunilor de competiţie pe categorii. În plus, toate etapele din concurs se vor desfăşura la Centrul de Pregătire în Gastronomie din Bucureşti.

În acest an, continuăm să dezvoltăm serviciile şi programele pe care le oferim atât clienţilor noştri profesionişti din segmentul HoReCa, cât şi celor din comerţul tradiţional. Pentru clienţii noştri din domeniul ospitalier ne-am extins oferta şi am reformulat anumite programe din platforma de susţinere şi parteneriat destinată acestui segment, pentru a anticipa noile nevoi şi pentru a le oferi soluţii şi consultanţă care să îi ajute să îşi atingă mai eficient obiectivele de afaceri”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Cary România.

Meniurile şi prestaţia concurenţilor vor fi evaluate de către un juriu format din Specialişti ai domeniului culinar:

Nicolae Lică – Executive Chef JW Marriott Bucureşti; Antonio Pissaniello – Executive Chef La Locando di Bu Napoli şi purtător al unei stele Michelin; Martin White – Executive Chef Regent Casino; Redactor – reprezentant Revista Good Food; specialişti METRO Cash & Carry România: Patrick Guibet – Executive Chef METRO Cash & Carry România; Silvia Ailincăi – Pastry Chef METRO Cash & Carry România; Constatin Eremia – Executive Sous Chef METRO Cash & Carry România.

Marea finală a competiţiei METRO Chef 2013 va desemna trei echipe câştigătoare pentru fiecare categorie, valoarea totală a premiilor fiind de 87.500 lei, la care se adaugă vouchere de cumpărături, în valoare de 11.500 lei (TVA inclus).

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *