Macfrut_Digital

Concursul de creativitate culinară „Bucătar real,-” : 45 de bloggeri câștigători

Pe 3 mai 2012 real,- Hypermarket a invitat bloggerii în competiția de creativitate culinară „Bucătar real,-„, primul concurs de blogging organizat de un retailer din România. Bloggeri din toate domeniile au concurat la titlul de „Bucătar real,-„. Indiferent de vechimea lor în mediul online sau de traficul înregistrat, ei au surprins juriul cu rețete delicioase. Toate preparatele au fost gătite, la propriu și la figurat, în vase din vitroceramică Pyroflam®, care pot fi achiziționate în magazinele real,- Hypermarket cu o reducere de 50%, până la 4 iulie a.c..

Competiția s-a desfășurat pe parcursul a două etape, în perioadele 3-15 mai și 22-31 mai 2012. În cea dintâi, primii 45 de participanți din clasament au câștigat câte un vas de gătit din vitroceramică Pyroflam® și titlul de „Bucătar real,-„. Apoi, bloggerii-bucătari au supus vasele Pyroflam® unei serii de teste, trecându-le din frigider pe aragaz, din congelator în cuptor, la microunde și în mașina de spălat vase. Cei mai creativi trei bucătari real,- din etapa a 2-a a competiției au fost premiați cu vouchere pentru cumpărături.

Angelica Nistor, cel dintâi Bucătar real,-a declarat: „M-am înscris în concursul ”Bucătar real,-” deoarece îmi plac provocările, în special cele culinare, dar și pentru că îmi doream să câștig o caserolă Pyroflam. Când am primit vasul, am pregătit terina de pui cu ciuperci, care a ieșit grozavă, cu mult peste așteptările mele, dar, fiindcă doream să pregătesc ceva reprezentativ acestui concurs, care să spună totul de la prima vedere, am realizat altă rețetă, inspirată de o animație urmărită împreună cu copiii mei: pe șoricelul Ratatouille și oala uriașă, pe care o condimenta cu atâta pricepere.” 

Juriul competiției a fost format din Elena Ceciu – Manânc-Inteligent.ro, Ioana Cocian – e-retete.ro, Andi Cârlan – sabucatarim.ro, Robin Molnar – Robintel.ro, câștigătorul locului I la competiția SuperBlog 2011 și Mirela Șurghie, Head of Media real,- Hypermarket.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,040 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Concursul de creativitate culinară „Bucătar real,-” : 45 de bloggeri câștigători
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: