Concursul de desene Carrefour a ajuns deja la a XXIII-a ediție

Concurs desene 2013Continuând tradiția, Carrefour România premiază copiii talentați din clasele O-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a ediție. Concursul este așteptat cu drag atât de către elevi cât și de către cadrele didactice din cele 15 orașe în care Carrefour este prezent cu cel puțin un hipermarket: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași , Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta și Botoșani.

Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 15 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour România și împărtite în fiecare oraș participant la concurs. Astfel, 15 elevi talentati și norocoși se vor distra timp de un weekend împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate, bucurându-se de diferitele jocuri și spectacole, special organizate pentru ei.

În cadrul concursului, elevii au fost invitati să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei “Să descoperim cadourile iepurașului de la Carrefour!”. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozitiilor din cele 24 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 20 mai 2013.

„De două ori pe an copiii ne bucură cu desenele lor și ne ajută să ne împodobim magazinele pentru sărbătoare. Pentru că întelegem valoarea micilor artiști, Carrefour și partenerii săi îi premiază astăzi pe cei mai talentati și norocoși, în speranta că, la editia viitoare ne vor aminti, o dată în plus, de esenta acestor sărbători de căpătâi ale creștinătătii.” a declarat Andreea Mihai, director marketing Carrefour România.

La concurs au participat aproximativ 275.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 649 de școli care au primit planșe în cele 15 orașe.

Aproximativ 10.000 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele câștigătoare. Premiile sunt oferite de Carrefour și partenerii săi: Colgate, Noriel, Apollo Mod Distribution, Nestle, Henkel România, RTC Proffice Experience, Dacris, Savcom, Beiersdorf prin brand-ul Nivea, KRAFT, EUROSPORT DHS S.A, Parmalat.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Concursul de desene Carrefour a ajuns deja la a XXIII-a ediție
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: